Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Iuliana Marciuc, despre cariera pe care și-o dorește David, fiul ei și al lui Adrian Enache. „Nu îl obligăm”

Iuliana Marciuc, despre cariera pe care și-o dorește David, fiul ei și al lui Adrian Enache. „Nu îl obligăm”

de Andra Stana,

Băiatul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache le calcă pe urme părinților săi. Potrivit prezentatoarei de la TVR, David a decis singur ce va face în viitor.

David (17 ani) a moștenit talentul de la ambii părinți. Prezentatoarea susține, într-un interviu pentru viva.ro, că presiunea numelui nu a făcut decât să-l ambiționeze și mai tare în carieră. Mai mult, aceasta ar fi fost deja încununată de succes.

Despre relația sa cu David, care are deja 17 ani, Iuliana Marciuc recunoaște că nu a avut, „cel puțin până acum, probleme specifice adolescenței”.

„E din nou o chestiune de noroc, cred, pentru că avem un copil înțelept și echilibrat. (…) E înconjurat, ca și noi, de prieteni, și fete, și băieți, cu care activități comune. Ies împreună la film, pleacă cu ei la schi, joacă ping-pong, squash sau fotbal. Se preocupă să închirieze singuri terenuri, organizează competiții… Asta nu poate decât să mă bucure.”, a povestit Iuliana Marciuc, pentru viva.ro.

Vedeta TVR a mai povestit că fiul ei a mers încă din clasa a V-a la Academia de Film, Teatru si Televiziune „Studiourile Buftea”. Mai mult, în 2021, David a jucat, în cadrul școlii, într-un film de scurtmetraj și într-o piesă de teatru.

„În afara școlii, a câștigat un casting pentru un rol într-un film de scurtmetraj și un rol de figurație în „Familia Addams, serialul american care s-a filmat la Studiourile Buftea. 2021 a fost un an plin pentru David și s-a încheiat cu filmarea în videoclipul lui Adrian, „Viața din vis, în care a jucat rolul tatălui său când era tânăr”, a mai povestit Marciuc.

„Dacă nu i-ar fi plăcut, nu îl obligam în niciun fel”

Întrebată dacă și-a dorit ca fiul ei și al lui Adrian Enache să aibă o carieră ce ține tot de televiziune, Iuliana Marciuc a fost sinceră. A recunoscut că a fost dorința fiului ei. Mai mult, dacă l-ar fi obligat să facă asta, nu i-ar mai fi plăcut deloc ideea.

„Și-a dorit el. Dacă a îi oferi posibilitatea, în clasa a V-a, să urmeze școala de film și televiziune a lui Vlad Ionescu, despre care aflasem că este foarte bună, înseamnă ghidaj… David s-a dus și i-a plăcut. Dacă nu i-ar fi plăcut, cu siguranță nu insistam.

Atât eu, cât și Adrian asta credem: că este extrem de important să facă ceea ce îi place. Noi suntem fericiți pentru că facem ce ne place și avem meserii atât de frumoase. Pe David l-am dirijat în sensul că i-am oferit această posibilitate, dar dacă nu i-ar fi plăcut nu îl obligam în niciun fel.

Cred că asta este important pentru copii: fiecare să descopere ce îi place să facă, iar noi, ca părinți, să le oferim cât mai multe variante din care să aleagă.”, e de părere Iuliana Marciuc.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton