Homepage  / Știri

Iuliana Marciuc îl aduce pe Botezatu la „Destine ca-n fime”

Iuliana Marciuc îl aduce pe Botezatu la „Destine ca-n fime”

de Redactia Tvmania

În cea de-a treia ediţie a noii sale emisiuni, „Destine ca-n fime”, Iuliana Marciuc a pregătit două subiecte de mare interes. Primul este despre viaţa unui „trib” stabilit în centrul Bucureştiului, iar al doilea despre cum a reuşit să renască designerul Cătălin Botezatu după ce a ieşit din închisoare.

Suntem înconjuraţi de gadgeturi. Internetul şi televiziunea sunt peste tot. Nimic nu le scapă reţelelor de socializare online. Până şi copiii de 5 ani nu mai pot trăi fără Facebook. În acest context aproape că privim şocaţi la documentarele despre triburile din jungla Amazoniană sau din Africa Ecuatorială, care trăiesc în colibe şi vânează cu arcuri şi bâte.

Cu atât mai şocant este faptul că există o versiune a acestor triburi chiar în centrul Bucureştiului. În zona lacului Văcăreşti, lăsat în paragină de zeci de ani, natura a creat o adevărată Deltă sălbatică, în care 14 familii trăiesc în case improvizate din cartoane şi gunoaie, fără gaze, apă şi curent electric.

Iuliana Marciuc a fost în mijlocul lor şi a aflat că aceşti oameni îşi asigură traiul zilnic din pescuit, prelucrarea stufului şi colectarea de fier vechi. Iar despre cei aproape 50 de copii, Iuliana a descoperit că nu au fost niciodată la şcoală.

Şi tot marţi, Iuliana Marciuc va arăta un alt destin aproape incredibil. Este acela al designerului Cătălin Botezatu care a reuşit să treacă peste un moment de mare cumpănă în viaţa lui. Instanţa l-a condamnat în anul 2000 la închisoare, însă acest lucru nu l-a înfrânt pe Cătălin Botezatu care, după ispăşirea pedepsei, a continuat să lupte şi să renască precum pasărea Phoenix.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton