Homepage  / Articole

Iuliana Tudor: „Va fi un sezon de ţinută”

Iuliana Tudor: „Va fi un sezon de ţinută”

de Redactia Tvmania

Al 9-lea sezon al emisiunii „O dată-n viaţă” - care începe la TVR 1 astăzi (14 octombrie), de la ora 21.00 - readuce în studio personalităţi pe care telespectatorii le-au apreciat în ediţiile precedente.

În prima ediţie a noului sezon „O dată-n viaţă”, Iuliana Tudor i-a invitat pe Andra (care va reprezenta zona Banatului), Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Fanfara Zece Prăjini (Maramureş) şi Horia Moculescu (Moldova).

Vedetele populare ale primei emisiuni sunt Matilda Pascal Cojocariţa, Cornelia şi Lupu Rednic şi Nicoleta Voica.

„Va fi un sezon de ţinută. De această dată, invitaţii sunt personalităţi pe care telespectatorii le-au apreciat în cadrul emisiunilor din sezoanele precedente.

În perioada de pauză de peste vară, redacţia emisiunii a primit mii de e-mailuri în care telespectatorii cereau să revadă anumite personalităţi, iar foarte mulţi dintre aceştia chiar şi-au dorit la rândul lor să revină în emisiune”, spune prezentatoarea.

Orchestra Lăutarii din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros, se întoarce la datorie, iar Maria Buză şi Marius Rizea vor interpreta în continuare personajele umoristice Floarea şi, respectiv, Gheorghe.

În plus, spune Iuliana Tudor, „programul continuă să ofere o şansă oamenilor care au nevoie de ajutor şi apelează ca o ultimă soluţie la emisiunea <>”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton