Homepage  / Articole

Iuliana Tudor: Eurovisionul vine la “O dată-n viaţă”

Iuliana Tudor: Eurovisionul vine la “O dată-n viaţă”

de Redactia Tvmania

Vineri, 30 martie, emisiunea „O dată-n viaţă” aduce în atenţia telespectatorilor unul dintre cele mai importante evenimente din showbiz – Concursul Eurovision. Invitaţii Iulianei Tudor sunt vedete care au legătură cu „Brandul Eurovision”: Dan Manoliu, Alina Sorescu şi Cătălin Josan vor cânta, de această dată… folclor!

Dan Manoliu: „Pentru mine va fi o premieră absolută”

De numele omului de televiziune Dan Manoliu se leagă mai toată istoria Eurovision în România. Apreciat de majoritatea, dar şi contestat de câteva voci din showbizz, Manoliu rămâne unul dintre cele mai cunoscute nume din Televiziunea Română.

„N-a fost greu să mă convingă, pentru că Iuliana Tudor are darul de a obţine ce vrea, până la urmă, ştie exact ce cuvinte să folosească încât să nu-i rezişti. Am mari emoţii pentru vineri, pentru că eu nu numai că nu cânt în emisiuni tv, dar nu cânt niciodată”, a spus Dan Manoliu.

Cătălin Josan: „În concerte cânt şi câte o piesă de muzică populară”

Cătălin Josan a participat, de câteva ori la Selecţia Naţională a Concursului Eurovision, însă acum speră ca la „O dată-n viaţă” să aibă mai mult noroc:

„Îmi doresc să fie veselie şi lumea să aibă parte de un spectacol pe măsură, o atmosferă aşa… ca la nuntă. Recunosc, eu cânt câte o piesă de folclor în spectacolele mele prin ţară şi întotdeauna e bine primită de public, oamenii încingând chiar hore”, a spus Cătălin.

Alina Sorescu revine la TVR

Alina Sorescu a avut câteva colaborări cu Televiziunea Română, unde revine vineri seara pentru a trăi, o dată-n viaţă, experienţa de reprezentantă a Ardealului:

„Mă bucur că am ocazia să cânt folclor şi mai ales cu orchestra Lăutarii. Cred că este întotdeuna o sursă de inspiraţie pentru un artist să încerce şi alte moduri de a cânta”, crede Alina Sorescu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton