Homepage  / Știri / Televiziune

Iuliana Tudor are ediţie specială „O dată-n viaţă”

Iuliana Tudor are ediţie specială "O dată-n viaţă"

de Redactia Tvmania

Aşa cum şi-a obişnuit telespectatorii în ultimii ani, Iuliana Tudor dedică ediţia "O dată-n viaţă" din preajma zilei de 1 iunie copiilor. La fel se va întâmpla şi azi, când trei voci tinere păşesc în Studioul 1 al Televiziunii Române, pentru o ediţie specială a emisiunii de la TVR 1, difuzată de la ora 21.00.

Jennifer Dumitraşcu este o mai veche prietenă a telespectatorilor TVR, ea participând, până la cei 11 ani pe care îi are, la emisiuni precum „ABC de ce?”, „Surprize, Surprize”, „Hai-hui prin Europa”, „Atentie, se cântă!” sau „Televiziunea copiilor”, realizată de Titus Munteanu. Printre premiile obţinute de Jennifer se numără cele de la festivaluri ca „Mamaia Copiilor”, „Contrapunct Talent Fest” sau Festivalul “Ti amo”, din Italia. La „O dată-n viaţă” ea va reprezenta Ardealul, alături de Marius Ciprian Pop.

Deşi are doar 13 ani, Ştefan Cristian Atîrgoviţoae a cântat pe scene din întreaga lume: Statele Unite, Italia, Turcia, aducând acasă zeci de premii de la festivaluri internaţionale precum „Sanremo Junior”, „Micul prinţ”, „Ti Amo”. Pe 31 mai, Ştefan îi va fi partener îndrăgitei Daniela Condurache, reprezentând zona Moldovei.

Maria Cristina Crăciun este cea de-a treia concurentă la ediţia specială de diseară. Ea va îmbrăca un costum popular muntenesc, alături de Gheorghiţa Nicolae. Şi Maria are tot 13 ani, dar se poate lăuda cu trofee la „San Remo Junior” sau „Ti Lascio Una Canzone”, Premiul Radio România Junior, Trofeul „Cerbul de argint”, Premiul I la „Mamaia Copiilor” sau Trofeul Slavianski Bazaar la Festivalul internaţional de muzică uşoară pentru copii din Belarus.

Alături de cei trei invitaţi, în studioul „O dată-n viaţă” vin şi alţi copii talentaţi, care vor cânta şi vor dansa pe ritmurile Orchestrei Lăutarii, condusă de maestrul Nicolae Botgros.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton