Homepage  / Ultimul număr

Iuliana Tudor aşteaptă un băieţel!

Iuliana Tudor aşteaptă un băieţel!

de Redactia Tvmania

Iuliana Tudor a ascuns până acum faptul că este însărcinată din cauza unor mai vechi probleme de sănătate. Deşi sarcina este una delicată şi vedeta TVR trebuie să fie încă foarte atentă la sfaturile medicilor, s-a hotărât acum să anunţe lumii întregi vestea cea mare: în decembrie aşteaptă să aducă pe lume un băieţel!

.

Iată mai jos un interviu mai amplu cu vedeta:

  1. 1. În primul rând, felicitări. În câte luni eşti însărcinată?

În şase luni.

  1. 2. Îţi doreşti fetiţă sau băieţel?

Niciodată nu mi-am pus această problemă. Vreau doar să fie un copil sănătos! Ştim deja că este băiat.

  1. 3. Cum te simţi?

Încerc să păstrez echilibrul între bucuria aceasta imensă şi riscurile care ne însoţesc pe amândoi în drumul până la naştere. Nu încetez să mă minunez în fiecare zi de faptul că trupul meu crează o viaţă. Sper să poată să ducă cu bine sarcina până la capăt.

  1. 4. Faptul că ai lipsit la sfârşitul sezonului trecut de pe micile ecrane are vreo legătură cu sarcina?

Da. Din clipa în care am aflat de ce nu mă simţeam prea bine, a început povestea. Medicii nu au dat şanse prea mari sarcinii, având în vedere antecedentele mele de sănătate. Mi-au recomandat repaus total la pat, timp de 3 luni, şi răbdare. N-a fost deloc uşor să renunţ la emisiune în sezonul trecut, dar am simţit că aşa trebuie să fac. Ştiu acum că nu există nimic mai important pe lume decât viaţa copilului meu. Şi pentru asta o femeie face orice sacrificiu! Iată că am ajuns în luna a şasea, cu greu, dar, în siguranţă.

Toate acestea au fost motivul pentru care am preferat să nu dezvălui că sunt însărcinată, mai ales că nu aveam nicio certitudine în legătură cu evoluţia sarcinii, de la o zi la alta. N-am dorit să trăiesc public drama pierderii unui copil, după un anunţ fericit. Acum, riscurile există dar sunt mult mai mici decât au fost în primele 5 luni. Pericolul se păstrează în proporţie mai mare pentru mine, însă e important că bebe e în siguranţă.

Sper ca toţi oamenii dragi mie, cărora le-am ascuns starea mea, să mă înţeleagă şi le mulţumesc pentru fiecare gând bun pe care mi l-au transmis! M-a ajutat enorm să ştiu că s-au gândit  la mine tot timpul acesta.

  1. 5. Cum ţi s-a schimbat viaţa de când ai aflat vestea? Ce-a spus familia ta?

Nu cred că trăiesc diferit decât o face fiecare femeie care trece prin experienţa aceasta, cu tot ce aduce ea nou şi surprinzător. Poate, în plus, teama zilnică de a nu pierde ceea ce mi-a fost dăruit. În rest, de la greţuri, stări contradictorii, dureri de cap, de rinichi, mese tot mai dese şi mai bogate, 3 litri de apă pe zi, vizite fără număr la medic, bucuria fiecărei ecografii, stresul cu care aştepţi rezultatul fiecărei analize etc, toate acestea fac parte din tabloul general al vieţii de gravidă. Familia mea e în al nouălea cer. Pentru mine şi soţul meu s-a împlinit un vis pe care ni-l doream de ceva vreme, iar părinţii mei spun că, în sfârşit, a venit ceva care-mi va potoli ritmul ameţitor de viaţă de până acum. (râde)

  1. 6. Ştiu că, din cauza unor mai vechi probleme de sănătate, trebuie să ai grijă şi să respecţi un stil de viaţă liniştit, cu timp pentru relaxare şi mese sănătoase, fără stres sau surmenaj. Cum ai integrat sarcina în tot acest tablou? Ce sfaturi ţi-au dat medicii?

Acesta a fost, dacă vreţi, cel mai mare pariu cu mine însămi. Dacă înainte de a afla că sunt însărcinată nu ţineam cont aproape deloc de niciun sfat medical, acum nu am voie să fac nicio abatere de la recomandările medicilor. Medicul meu ginecolog, d-nul Prof. univ. Iulian Badea şi hematologul, d-na Prof. univ. Ana Maria Vlădăreanu  au fost încă de la început îngerii mei păzitori. Le voi fi recunoscatoare tot restul vieţii. Şi, alături de ei, o întreagă echipă de alţi medici şi asistenţi cărora le mulţumesc pentru tot. Trebuie să urmez în continuare tratamentul stabilit, să am grijă de hrană şi de odihnă.

  1. 7. În curând începe un nou sezon pe micile ecrane. Emisiunea ta când revine în grila TVR? Ceva noutăţi pentru acest sezon?

În octombrie începem sezonul al 7 lea „O dată-n viaţă”. Nu cred în schimbări doar de dragul de a schimba ceva! Cred că emisiunea a avut succes şi pentru că am păstrat „reţeta” care ne-a impus în preferinţele telespectatorilor, fără artificii inutile pentru a câştiga cu orice preţ audienţa.

Alături de producătorii emisiunii, d-na Elise Stan şi d-nul Titus Munteanu, am decis totuşi să aducem momente-surpriză pentru cei care ne urmăresc – un moment dedicat „vedetelor populare” invitate în emisiune, care vor deveni personaje în scurte momente de umor, dansurile tradiţionale vor avea o altă abordare, punând accent pe diverse obiceiuri româneşti, extrem de spectaculoase şi care vor fi montate special pentru „O dată-n viaţă” de către coregrafi. Momentele orchestrale prezentate de „Lăutarii” din Chişinău, consdusi de maestrul Nicolae Botgors vor fi adevărate provocări muzicale pe care le puteţi asculta doar… o dată-n viaţă şi, elementul cel mai important, vom avea invitate ansambluri din străinătate! În rest, Floarea şi Gheorghe revin în mare formă, trupa de balet şi coregraful Ioana Macarie fac schimbări la nivel vizual care sper să vă placă, iar invitaţii principali vor trăi spectacolul vieţii lor, aşa cum obişnuiesc să spun la „O dată-n viaţă”. Şi, cel mai important pentru mine, în acest 7-dea sezon voi fi secondată de către un coprezentator de nădejde – bebele din burtică.

9. Ştiu că depui mult efort pentru fiecare ediţie a emisiunii tale, plus că o emisiune în direct înseamnă consum nervos şi fizic şi stres. Ce vei face?

Atât cât medicii îmi vor permite, voi fi în stare de funcţiune pentru emisiune. Sper ca totul să decurgă bine, iar eu să pot împlini tot ce mi-am propus.


10. Cât timp intenţionezi să rămâi pe micul ecran, însărcinată fiind?

Atât cât voi putea şi cât va vrea bebe să o lase pe mami la televizor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton