Homepage  / Știri

Iuliana Tudor îi aduce pe Dan Helciug, Corina şi Cove la „O dată-n viaţă”

Iuliana Tudor îi aduce pe Dan Helciug, Corina şi Cove la "O dată-n viaţă"

de Redactia Tvmania

Cei trei artişti fac spectacol în emisiunea Iulianei Tudor difuzată în direct diseară, ora 21.00, la TVR 1.

După ce a cântat duete, pe scena „O dată-n viaţă”, alături de Laura Lavric sau Irina Loghin, Dan Helciug a devenit fanul emisiunii de la TVR 1 care promovează folclorul românesc, tradiţiile şi dansul popular. Aşa că, în pragul sărbătorilor de iarnă, solistul Spitalului de Urgenţă lasă încă o dată rock-ul pentru a îmbrăca straiele populare.

La celelalte două pupitre se vor afla Corina şi simpaticul Gabriel Coveşeanu, alias Cove, doi artişti care îşi vor scoate la bătaie toţi aşii din mânecă pentru a face faţă cu brio concurenţei.

Susţinătorii celor trei invitaţi sunt Nineta Popa – cea care va face echipă cu Dan Helciug, alături de care va interpreta cântece din Oltenia şi Ardeal, Aneta Stan – ajutorul de joi seară al lui Cove, pentru a reprezenta cu succes Dobrogea, respectiv maramureşenii Cornelia şi Lupu Rednic – sprijin de nădejde pentru Corina. D

acă acompaniamentul aparţine, ca de obicei, aceloraşi „Lăutari” din Chişinău, conduşi de maestrul Nicolae Botgros, dansurile pentru această ediţie poartă semnătura ansamblului „Doina Dunării” din Giurgiu, dar şi a trupei de balet condusă de Ioana Macarie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton