Homepage  / Știri

Iuliana Tudor îl sărbătoreşte pe Nicolae Botgros

Iuliana Tudor îl sărbătoreşte pe Nicolae Botgros

de Redactia Tvmania

Emisiunea O dată-n viaţă l-a adus în atenţia telespectatorilor TVR 1 pe maestrul Nicolae Botgros. În timp, el a devenit îndrăgit nu numai acasă, în Chişinău, ci în întreaga Românie. Pentru că foarte mult din notorietatea sa se datorează colaborărilor cu Televiziunea Română, anul acesta, cu prilejul împlinirii a 60 de ani de viaţă, îi este dedicată o ediţie aniversară, de colecţie: Nicolae Botgros la 60 de ani. Emisiunea e programată sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 15.00, la TVR 1.

Nicolae Botgros la 60 de ani este o retrospectivă a momentelor de aur pe care maestrul le-a lăsat în arhiva TVR (emisiunea O dată-n viaţă, Gale ale TVR, evenimente speciale – Cerbul de Aur, festivalul Mamaia – folclor, festivalul Maria Tănase).

Mai mult decât atât, artişti şi oameni de cultură au acceptat invitaţia de a fi prezenţi în Studioul 1 al TVR pentru a-i ura maestrului „La mulţi ani!”.

Iuliana Tudor are numai cuvinte de laudă despre această colaborare:

„Maestrul Nicolae Botgros împlineşte 60 de ani. Mă bucur că suntem noi cei care îl sărbătorim, pentru că ştiu cât de iubit şi de apreciat este peste tot în România. Ne leagă foarte multe amintiri nepreţuite, majoritatea cu şi despre TVR. Mă bucur că, iată, am ocazia să-i dăruiesc maestrului, chiar când împlineşte 60 de ani, momente pregătite special pentru această ocazie de către personalităţi ale culturii româneşti”, a declarat Iuliana Tudor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton