Homepage  / Articole

Iuliana Tudor nu crede în Iepuraşul de Paște

Iuliana Tudor nu crede în Iepuraşul de Paște

de Redactia Tvmania

Iuliana Tudor aşteaptă cu nerăbdare Paştele. Îl va sărbători alături de familie, căreia îi va pregăti, ca în fiecare an, pască. Iuliana Tudor nu îi uită nici pe telespectatorii TVR 1. În Vinerea Mare, ea va prezenta o ediţie specială la “O dată-n viaţă”, dar are emisiuni şi în primele două zile de Paşte.

Iuliana Tudor ne dă întâlnire în Vinerea Mare, pe TVR 1, unde va avea o ediţie specială a emisiunii „O dată-n viaţă”, iar în prima şi în a doua zi de Paşte va prezenta un program special, „La masa de Paşti”.

Vedeta TVR va petrece Paştele în familie, alături de cei dragi. “Anul acesta voi fi aproape de telespectatorii Televiziunii Române, dar prin programe înregistrate, aşa că voi fi a familiei, în totalitate”, ne-a mărturisit ea.

Astfel, prezentatoarea va avea timp şi să gătească. “Este deja o tradiţie în familia mea ca eu să pregătesc pasca. Am o reţetă delicioasă care-mi iese excelent de fiecare dată”. Iuliana ţine la tradiţii, iar acest lucru nu se întâmplă de ieri de azi, ci din copilărie.

“De Paşte mă înnoiam, mergeam la biserică să cânt Prohodul. Îmi plăcea să asist la slujba de Înviere şi, peste toate aceste „ritualuri”, să mă trezesc în duminica Paştelui un om mai bun. Asta am învăţat de la părintii mei. Aşa se întâmpla în casa noastră, pregătindu-ne pentru Paşte şi nu am pierdut nimic din toate acestea. Şi apoi, în Noaptea Învierii mi-am cunoscut soţul”, ne-a spus ea.

Iuliana nu-l va aştepta însă pe Iepuraş, pentru că, spune ea, “nu văd în sărbătoarea de Paşte un prilej de a primi cadouri. Iar Tudor (n.r. – fiul ei în vârstă de un an) e încă mic pentru a înţelege că „vine Iepuraşul”. Deci, pentru atât cât va înţelege el… mama o să-i aducă jucării”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton