Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Iuliana Tudor pune la cale o vacanţă în Turcia

Iuliana Tudor pune la cale o vacanţă în Turcia

de Redactia Tvmania

Iuliana Tudor a scăpat recent de Bucureşti pentru două zile, relaxându-se în însorita Grecie. Chiar dacă a plecat din ţară cu treabă, prezentatoarea emisunii „O dată-n viaţă” de la TVR 1 şi-a făcut timp şi pentru o mini-vacanţă, a povestit ea pentru revista „TV Satelit” care apare pe piaţă sâmbătă, 11 mai.

Iuliana Tudor (35 de ani) a a găzduit un eveniment în Grecia şi a petrecut două zile relaxante în Atena şi pe Insula Hydra (din Marea Egee, la sud de capitală).

Iuliana mai văzuse Atena şi Creta în anii trecuţi şi a revenit în ţară cu o părere clară: „Marea lor este turcoaz, iar cerul pare, cu adevărat, de necuprins!”. Vedeta spune că Grecia merită oricând vizitată pentru că „simplitatea este la ea acasă, raportul calitate-preţ este mult mai bun decât în alte ţări, iar plaja şi apa sunt mult mai frumoase decât la alte ţări cu ieşire la mare”,  a dezvăluit ea pentru „TV Satelit”.

Vedeta a fost singură în Grecia, iar adevăratul concediu va fi la vară, în Turcia, după ce „O dată-n viaţă” va intra în vacanţă. Cum va fi prima lor vacanţă adevărată în trei, planul va fi făcut cu atenţie de acasă: „Când nu îl aveam pe Tudor, ne permiteam să fim cu mult mai flexibili. Ne trezeam cu o idee şi, pur şi simplu, închiriam o maşină sau luam următorul zbor spre o altă destinaţie. Acum, însă, ne interesează absolut toate detaliile legate de ce poate face un copil în locul respectiv”, spune Iuliana.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton