Homepage  / Televiziune

iUmor 2022. Când este finala sezonului 13

iUmor 2022. Când este finala sezonului 13

de Andra Stana,

iUmor 2022 se apropie de finalul celui de-al treisprezecelea sezon. Înainte de marea finală, jurații au ales ultimul finalist în cadrul semifinalei de duminică, 27 noiembrie 2022. Câți finaliști luptă pentru marele premiu și cine va sta la masa juriului.

Când a programat Antena 1 ultima ediție iUmor 2022, sezonul 13

Marea finală iUmor 2022, sezonul 13, va avea loc duminică, 4 decembrie, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY. În ultima ediție a show-ului de umor au ajuns 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii de umor.

Finaliștii sezonului 13 iUmor sunt: Bia TRS, Laila Abdel Hafiz, Flavius Buzilă, Dima Cubreacov, Mahmoud Chaher, Remus Iosub, Dragoș Mitran, Doru Nicuț, Vladislav Sliusarenco, Andrei Fabian Stoica și Teddy Ștefănescu. Nu în ultimul rând, Ivan Liulenov i-a cucerit pe jurații iUmor cu momentul pregătit special pentru semifinala show-ului de la Antena 1.

Momentele integrale create de aceștia și, desigur, cine își va adjudeca 4 „Thumbs up“ din partea juraților, telespectatorii pot afla în cadrul marii finalei difuzată duminică, 4 decembrie 2022.

Finaliștii care vor lua câte un like de la Delia, Mihai Petre, Costel și Cheloo vor intra la votul publicului. După ce Șerban Copoț și Dan Badea vor da „Stop vot!“, se va anunța câștigătorul sezonului 13 iUmor.

Acesta va pleca acasă atât cu marele trofeu al competiției, însă, și cu cecul de 20.000 de Euro.

De ce a plecat Mihai Bendeac din juriul iUmor 2022, sezonul 13

În septembrie, „iUmor” a revenit în grila Antena 1 cu sezonul 13. Show-ul de comedie a fost difuzat începând din 9 septembrie, iar juriul a fost format inițial din Mihai Bendeac, Delia și Cheloo.

În octombrie, s-a aflat că Bendeac nu mai face parte din juriul emisiunii. Actorul a rupt contractul cu producătorii emisiunii „iUmor”, iar Delia a dezvăluit motivul real pentru care acesta a recurs la un asemenea gest.

Mai precis, Delia a făcut un LIVE, pe contul său de socializare, iar, printre altele, a vorbit și despre plecarea lui Bendeac de la iUmor.

Deși nu a vrut să ofere prea multe detalii, aceasta a dat de înțeles că pe fostul ei coleg l-ar fi deranjat mai multe lucruri și ar fi mai refuzat să participe la filmări.

De ce nu mai e Bendeac la iUmor? Întrebați-l pe el. Practic, nu a mai vrut să vină pentru că l-au deranjat anumite lucruri. A și spus omul câteva sau nu știu dacă a spus. Nu a mai vrut să vină. Este fiert, a fost fiert să nu mai vină, efectiv”, a declarat Delia Matache pe TikTok.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton