Homepage  / Televiziune

iUmor 2023. Tudor Costina, revenire impresionantă. Reacția juriului

iUmor 2023.  Tudor Costina, revenire impresionantă. Reacția juriului

de Ioana Maria,

Tudor Costina a decis să se întoarcă pe scena iUmor după două sezoane și i-a impresionat pe jurații show-ului cu numărul pregătit. Momentul integral al tânărului comediant, rezultatul votării, cine sunt concurenții care vor obține suficiente like-uri ca să intre la votul publicului, dar și cu ce glume a venit Mane Voicu, invitatul special al episodului 3 iUmor 2023, telespectatorii pot afla sâmbătă seară, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Originar din Cluj, Tudor Costina a participat prima dată la iUmor în sezonul 11 și a reușit să ajungă până în finala emisiunii. Din păcate, atunci lucrurile nu au decurs așa cum și-a dorit, iar acum, în cadrul audițiilor pentru sezonul 14, a ales ca numărul lui să reprezinte povestea neștiută despre ce a trăit în urma finalei sezonului 11 a show-ului de umor.

„M-am întors după finală la hotel, unde eram singur, n-aveam pe nimeni. (…), am mâncat pizza, am mâncat ciocolată – știți ciocolata aia mare? Ciocolată care este făcută să o împarți cu cineva drag. Ce m-am gândit eu atunci a fost să-i scriu fostei mele prietene. Și acum probabil vă gândiți: «Ce prost ești! De ce i-ai scrie fostei prietene?!?». În apărarea mea pot spune că nu știam că ne-am despărțit. Da, am aflat atunci. Ea știa, se despărțise de mine în timp ce eram pe scenă și eu am aflat după. Pentru că știți cum e: când vin, vin toate și una pleacă“, a spus comediantul, stârnind hohote de râs în platoul emisiunii de la Antena 1.

Cătălin Bordea a fost primul dintre jurați care a luat cuvântul și și-a exprimat dorința de a vedea pe scena iUmor cât mai mulţi foști concurenți ai show-ului care să își povestească participarea într-un număr de stand-up. Nu doar juraţii au apreciat momentul lui, ci şi prezentatorii. „Bravo lui, a dat și din casă“, a exclamat Dan Badea.

Întrebat de către Delia: „Ești pregătit să ajungi din nou în finală sezonul ăsta?”, comediantul a răspuns printr-o glumă: „Aici voiam să ajung… vă rog să nu mă votați“.

„Din câte ne-am dat seama, Costina a evoluat. Încep să revină concurenți care chiar au evoluat din punct de vedere al profesiei, talentului și dorinței. Adică: e un sezon surpriză“, a declarat Cheloo în cadrul testimonialului.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton