Homepage  / Vedete

„iUmor” revine duminică pe tv: Șerban Copoț și Vlad Grigorescu sunt gazdele emisiunii de la Antena 1

„iUmor” revine duminică pe tv: Șerban Copoț și Vlad Grigorescu sunt gazdele emisiunii de la Antena 1

de Redactia Tvmania

Cel de-al doilea sezon al emisiunii „iUmor”, ce va începe la Antena 1 duminica aceasta, pe 2 octombrie, de la ora 20.00, va avea doi prezentatori. Mai precis, alături de Șerban Copoț se va afla Vlad Grigorescu, câştigătorul primului sezon al show-ului.

serban-copot-si-vlad-grigorescu-2

Vlad este încântat de noul său rol, despre care spune „E o combinaţie de distracţie, munca serioasă şi entuziasm. Toata lumea e curioasă de ceea ce o să facă fiecare concurent şi cum o să se descurce. Vedem cum fiecare işi trăieşte destinul, râdem mult şi nu simţim când trec atâtea ore”.

Chiar dacă au personalităţi diferite, Şerban şi Vlad spun că se înţeleg de minune, ba chiar se completează unul pe celălalt în susţinerea participanţilor la concursul de umor: „Uneori Şerban e mai îngăduitor şi eu mai acid, alteori se întâmplă învers. Ne înțelegem foarte bine şi încercăm să păstrăm cât mai clare diferenţele dintre noi, pentru a ne plia pe opţiunile diferite ale publicului”, spune Vlad, în timp ce Șerban are propria viziune: ,,Suntem un soi de Pic şi Poc, Stan şi Bran, Cow & Chicken pentru că ne înţepăm tot timpul şi ne ţinem de şotii.”

Atât Şerban Copoţ, cât şi Vlad Grigorescu sunt familişti convinşi, care se implică în creşterea micuţilor şi se bucură, pe cât posibil, de momentele petrecute în mijlocul celor apropiaţi. Fostul component al formaţiei „Animal X”, tată a doi băieţi, mărturiseşte că în viaţa lui „familia este pe primul plan! Restul sunt trecătoare”, dar recunoaşte că pune multă pasiune în toate proiectele profesionale în care este implicat  în acest moment, pe de o parte emisiunile „iUmor” și „Te cunosc de undeva!”, pe de altă parte, muzica.

serban-copot-si-vlad-grigorescu-1

Vlad este și el căsătorit şi are o fetiţă de trei ani, alături de care îşi petrece tot timpul nealocat activităţilor artistice. „Eu consider că tot timpul meu este liber. Nu mi se pare o muncă sau un efort ceea ce fac, pentru că îmi place şi pun multă pasiune. Timpul în care nu mă ocup de lucruri artistice îl petrec cu soţia si fetiţa. Merg la spectacole şi văd filme pentru că mă inspiră. Uneori, mai practic Airsoft”.

Pentru că succesul de la „iUmor” i-a adus o mulţime de fani, tânărul de 29 de ani se concentrează acum să-şi dezvolte cariera: „De curând, am început sa fac nişte vloguri pe YouTube care au avut mare succes într-un timp foarte scurt. Lucrez la un proiect ca parte dintr-un alt show tv, umblu prin ţară cu spectacole la tot felul de evenimente private şi mai ales, lucrez la show-ul nou”.

În ceea ce privește victoria de la „iUmor”, aceasta a venit după mulţi ani de nopţi albe, ambiţie şi muncă susţinută: „Stăteam şi înregistram pe casete video spectacole de magie de la televizor şi le derulam cu încetinitorul încercând să-mi dau seama cum să fac trucurile. Au fost foarte multe nopţi nedormite, cu nasul în cărţi sau în calculator, multe bătături pe la degete de la muchiile tăioase ale cărţilor de joc, mulţi prieteni care mi-au fost cobai şi multe eşecuri din care am învăţat”, spune Vlad Grigorescu.

Te-ar putea interesa și:

1. Cheloo, Delia și Bendeac fac din nou echipă la „iUmor”. Când începe show-ul

2. Echipa „iUmor” a început filmările pentru cel de-al doilea sezon

3. „În puii mei” revine la Antena 1 din 5 octombrie. Când începe „Băieți de oraș”

4. Mihai Bendeac, un nou proiect la tv

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton