Homepage  / Televiziune

Iustin Radu Câmpeanu a cerut să iasă de la Chefi la cuțite 2023. Pe cine a salvat de la eliminare

Iustin Radu Câmpeanu a cerut să iasă de la Chefi la cuțite 2023. Pe cine a salvat de la eliminare
5

de Roxana Mirea,

Întorsătură de situație la Chefi la cuțite, aseară, 5 iunie 2023. După ce a fost un alt deznodământ nefast pentru Cătălin Scărlătescu, echipa lui obținând 0 farfurii, a urmat un duel plin de surprize. Concurentul care a avut cea mai slabă farfurie trebuia să fie eliminat de la Chefi la cuțite 2023, însă a fost salvat de Iustin Radu Câmpeanu, care a ales să iasă din competiție.

Cine a fost eliminat de la Chefi la cuțite – 5 iunie 2023

A fost o ediție a emisiunii Chefi la cuțite plină de surprize, aseară, 5 iunie 2023. Echipa lui Florin Dumitrescu a ieșit victorioasă și a scăpat de emoțiile duelului. Din nou, echipa neagră nu a primit nicio farfurie din partea juraților. Așadar, echipa lui Cătălin Scărlătescu și echipa lui Sorin Bontea au intrat la duel. Concurenții intrați la duel și-au împărțit diverse tipuri de boabe în funcție de numărul de pe bilețelul extras. Totuși, cei din echipa roșie n-au ținut cont că trebuie să îi încurce pe cei din echipa neagră. Preparatele nu i-au impresionat deloc pe chefi.

Singura farfurie de 15 puncte i-a aprținut Lunei. George Borșaru a obținut cel mai mic punctaj, motiv pentru care ar fi fost eliminat de la Chefi la cuțite 2023. El a primit boabe de tapioca, poate gel mai greu sortiment de boabe, iar Sorin Bontea a fost foarte nervos că echipa lui nu a pasat sotimentele de boabe mai dificile echipei negre.

Felicitări, îmi bat gura degeaba și voi dormiți în bascheți. N-am nici cea mai mică idee de ce ați venit în acest concurs. Nu vă învațați lecția, copiii mei”, a izbucnit Sorin Bontea, extrem de nervos, potrivit a1.ro.

Amalia, în schimb, a obținut al doilea cel mai mic punctaj, după ce a fost penalizată din nou de Gina Pistol pentru faptul că a continuat să gătească după ce a expirat timpul duelului.

Atunci am realizat că pentru mine ăla a fost finalul de joc și că am întâlnit niște oameni super mișto și că am avut parte de una dintre cele mai super experiențe”, a spus George Borșaru.

Mă durea că pleacă frate-miu, dar cea mai slabă farfurie pleacă acasă. Asta e realitatea. Cumva el a eliminat o parte din mine”, a zis Florin Borșaru, trist că fratele său a fost eliminat.

Tapioca! Știți unul dintre voi să lucrați cu tapioca?! Și de ce nu scăpați de tapioca, să o dați alcuiva? Aveți în cine să trageți și le țineți pentru voi? Nu era bine să plece oricine de la Cătălin?”, le-a spus Sorin Bontea concurenților din echipa lui.

Iustin Radu Câmpeanu a cerut să iasă de la Chefi la cuțite 2023

În timp ce echipa roșie își lua rămas-bun de la George, Florin Dumitrescu le-a atras atenție tuturor.

Am nevoie de puțină atenție, vă rog!”, a zis Florin Dumitrescu, gata să facă un anunț neașteptat. „De foarte puține ori am emoții în platou la Chefi la cuțite, iar asta este o zi în care chiar am emoții”, a zis liderul echipei gri, la testimoniale.

Știți cu toții cât este de complicat cu programul de filmări și viața unora. Îl las pe Iustin să preia de aici și să înțelegeți puțin ce se întâmplă cu el, cu viața lui”, a continuat Dumitrescu.

A fost o zi dificilă, am intrat aici crezând că e distracție și haos și facem glume și e mișto și mai și gătim. Evident că sunt bucătari care excelează, s-a văzut în note, s-a văzut în comportament. Am dat de o echipă foarte marfă, cu care am făcut chestii tari, am câștigat câteva battle-uri, am și pierdut împreună…Însă cariera mea este de muzician, faptul că nu mai puteam să fac muzică și să lucrez la chestii mă omoară și n-am mai putut să rezist astăzi. Sunt foarte obosit și nu mai pot să am grijă de mine pentru că trebuie să și muncesc în paralel pentru concerte și pentru turnee. Am o lansare de album. Am un turneu de organizat”, a zis Radu Iustin Câmpeanu, spre marea surpriză a tuturor.

Concurentul a dezvăluit faptul că după emisiune și filmări el mergea să exerseze cu trupa HVNDS, acolo unde este solist.  „O să-l înlocuiesc pe George”, a fost vestea dată de Iustin.

iustin-radu-campeanu-a-cerut-sa-iasa-de-la-chefi-la-cutite-2023.-pe-cine-a-salvat-de-la-eliminare-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Iustin i-a cedat locul lui George Borșaru la Chefi la cuțite 2023

Care erau șansele? Iustin putea să zică ieri că nu mai poate, sau putea să zică mâine”, a zis George Borșaru cu lacrimi în ochi, uimit că a scăpat de eliminare.

Florin și cu George sunt ca niște frați pentru mine. Mă bucur că el a fost persoana pe care am salvat-o”, a zis Iustin.

Ești un nebun. Îți mulțumesc din suflet și îmi pare rău că nu a fost până la capăt”, i-a spus George lui Iustin.

Așadar, Iustin Radu Câmpeanu a fost concurentul care a părăsit Chefi la cuțite sezonul 11, din 5 iunie 2023, în timp ce George Borșaru l-a înlocuit, în echipa gri.

Frate-meu a plecat de la echipa gri și a ajuns la roșu. Eu am plecat de la roșu și am ajuns la gri. Sunt tare curios ce o să fie de mâine în colo”, a spus George.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton