Homepage  / Vedete

Ivan Sanchez a confirmat relaţia cu Ana Brenda Contreras

Ivan Sanchez a confirmat relaţia cu Ana Brenda Contreras

de Redactia Tvmania

Puşi în faţa faptului împlinit de paparazzi de la tvnotas.com.mx, care i-au surprins într-un resort din staţiunea Puerto Escondido, Mexic, în ipostaze incendiare, Ivan Sanchez şi Ana Brenda Contreras au fost nevoiţi să confirme relaţia pe care o au de ceva vreme.

Ana Brenda Contreras y Ivan Sanchez

“Este evident că am o relaţie cu Ana Brenda. Sunt despărţit de mai multe luni (n.r. – De soţia sa, actriţa Elia Galera)”, a spus Ivan în cadrul unei emisiuni radio.

Ana Brenda a fost însă mult mai vehementă în declaraţii, certându-i pe ziariştii care ar fi minţit că făceau “amor în aer liber”. Cât priveşte despărţirea lui Ivan de soţia sa, protagonista din “Maricruz” a spus, scurt şi la obiect, că are “conştiinţa împăcată”.

La rândul ei, Elia Galera a declarat pe contul de Instagram: “Vreau să vă anunţ că, după 11 ani de relaţie, doi de căsnice şi două fiice în comun, relaţia mea cu Ivan Sanchez s-a încheiat. Ca părinţi vom continua să avem o relaţie la fel de frumoasă ca şi până acum. Vă cer respect şi înţelegere în acest moment dificil al veţii mele”.

Gurile rele spun că Ivan şi Elia s-au înţeles să spună că divorţează de comun acord şi nu din cauza infidelităţii, cum au susţinut tabloidele, însă pozele în care actorul apare dezbrăcat alături de Ana le-au cam dat planurile peste cap.

Ivan Sanchez şi Ana Brenda Contreras s-au îndrăgostit pe platourile telenovelei “Lo imperdonable”, în care au jucat anul trecut.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton