Homepage  / Știri

Ivan Sanchez a avut concurență serioasă pentru rolul din “Dragoste şi ură”

Ivan Sanchez a avut concurență serioasă pentru rolul din “Dragoste şi ură”

de Redactia Tvmania

Producătorul Salvador Mejia şi-a întrebat fanii de pe Twitter care dintre actorii Ivan Sanchez şi Jencarlos Canela este mai potrivit pentru rolul din telenovela “Dragoste şi ură”, care va fi difuzată în curând la Prima TV. Răspunsul fanilor a fost decisiv.

Jencarlos Canela, Ana Brenda Contreras si Ivan Sanchez

Pentru prima dată în istoria telenovelelor, producătorii s-au folosit de social-media, în perioada de pre-producţie, pentru a alege actorul principal.

Jencarlos Canela

Jencarlos Canela

Ivan Sanchez a fost în competiţie cu actorul Jencarlos Canela, pentru rolul “Martin”, din “Dragoste şi ură”. Înainte de a da verdictul final, producătorul Salvador Mejia a făcut un sondaj de opinie în rândul fanilor de pe Twitter. El i-a întrebat care dintre cei doi actori face pereche mai frumoasă cu Ana Brenda, iar răspunsul lor a fost decisiv. Astfel telenovela “Dragoste şi ură” este prima producţie în care Ivan Sanchez joacă rolul principal.

Ivan Sanchez (Dragoste si ura - Prima TV)

Ivan Sanchez

Sanchez s-a născut în Madrid, Spania, şi este model şi actor. Prima telenovelă mexicană în care a jucat a fost “La Tempestad”, însă rolul “El Gallego”, din producţia “La Reina del Sur” (“Regina Sudului”) a fost cel care l-a adus cu adevărat în atenţia publicului şi a producătorilor.

Deşi îşi face meseria departe de ţara natală, actorul a declarat pentru El Horizonte că se simte în Mexic ca acasă.

“Vin în Mexic de 20 de ani, mi-am făcut o mulţime de prieteni aici şi pot spune că mă simt ca acasă. Felul în care oamenii m-au primit, complimentele pe care mi le fac atunci când mă opresc pe stradă sau lucrurile mărunte pe care le fac pentru mine, mă determină să vreau să rămân în această ţară”, a spus Ivan.

Te-ar putea interesa și:

Prima va difuza telenovela “Dragoste şi ură”, cu Ana Brenda şi Ivan Sanchez

Ivan Sanchez este mereu iertat de iubita sa

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton