Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Ivan Sanchez va juca din nou în „Regina Sudului”, varianta americană

FOTO. Ivan Sanchez va juca din nou în „Regina Sudului”, varianta americană

de Redactia Tvmania

Actorul spaniol Ivan Sanchez (43 de ani) este foarte fericit că a fost cooptat în distribuţia serialului „Queen of the South”, adaptarea americană a narco-novelei „Regina Sudului” („La Reina del Sur”), realizată în anul 2011.

De altfel, Ivan a jucat şi în telenovela „Regina Sudului” alături de Kate del Castillo. De data aceasta, partenera sa va fi actriţa de origine braziliană Alice Braga, anunţă peopleenespanol.com. Atât în „La Reina del Sur”, cât şi în „Queen of the South”, Ivan interpretează acelaşi personaj, pe Santiago López Fisterra, zis şi El Gallego.

În timp ce Ivan a început filmările la „Queen of the South”, Kate del Castillo va începe şi ea să filmeze pentru sezonul al doilea al narco-novelei „La Reina del Sur”.

Ambele variante ale producţiei „Regina Sudului” au la bază cartea cu acelaşi nume scrisă de Arturo Pérez-Reverte. În prim-planul poveştii se află o femeie inocentă din Mexic care devine, în urma unor experienţe neplăcute, un nume de temut în lumea narco-traficanţilor.

Ultima telenovelă în care a jucat Ivan s-a numit „Yago” şi a fost difuzată în Mexic în 2016. Pe micile ecrane de la noi, el a fost văzut în „Furtuna din adâncuri” şi, pentru o scurtă perioadă, în „Lo imperdonable”, alături de iubita lui, Ana Brenda Contreras. De altfel, cei doi continuă să fie la fel de îndrăgostiţi, iar drept dovadă stau pozele pe care le urcă frecvent pe reţelele lor de socializare.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton