Homepage  / Cinema / Prime Video

J.A. Bayona va regiza primele episoade ale serialului „Stăpânul inelelor”, noua producție Amazon Prime Video

J.A. Bayona va regiza primele episoade ale serialului „Stăpânul inelelor”, noua producție Amazon Prime Video

de Ioana Maria,

Cunoscut și apreciat pentru „Orfelinatul” / „The Orphanage” (2007), „Paradisul spulberat” / „The Impossible” (2012), „Copacul cu poveşti” / „A Monster Calls” (2016) sau „Jurassic World: Un regat în ruină” / „Jurassic World: Fallen Kingdom” (2018), spaniolul Juan Antonio Bayona va regiza primele două episoade ale noului serial „The Lord of the Rings”.

Platforma de streaming Amazon Prime Video tocmai i-a oferit regizorului J.A. Bayona primele două episoade din noul său serial „The Lord of the Rings”, bazat pe romanele lui J.R.R. Tolkien. Cineastul spaniol, care are un palmares de 29 de premii și 25 de nominalizări pentru filmele sale, va fi și producător executiv, alături de partenerul său, Belén Atienza.

„J.R.R. Tolkien a creat una dintre cele mai inspiratoare și incredibile povești din toate timpurile, iar eu, ca unul dintre cei mai mari fani ai săi, sunt mai mult decât onorat și bucuros să mă alătur acestei echipe incredibile. Și sunt nerăbdător să conduc din nou spectatorii pe Tărâmul de Mijloc, cu o poveste inedită”, a declarat J.A. Bayona într-un comunicat preluat de Variety.

Din partea Amazon Studios, șefa Jennifer Salke a declarat: „Puterea și amploarea imaginației lui J.A. Bayona corespund perfect cu așteptările noastre pentru «The Lord of the Rings». Este un regizor pasionat care a dat viață unor noi povești pasionante”.

Nu se știu deocamdată nici când vor începe filmările și nici când va avea premiera pe platformă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton