Homepage  / Seriale / Seriale americane

J.J. Abrams îl resuscitează pe Constantine, într-un serial pentru HBO Max

J.J. Abrams îl resuscitează pe Constantine, într-un serial pentru HBO Max

de Redactia Tvmania

Exorcistul de la DC Comics e cunoscut la noi mai ales datorită peliculei „Constantine” (2005), cu Keanu Reeves în rolul protagonistului John Constantine. Acum, conglomeratul WarnerMedia, care deține drepturile pentru DC Comics, vrea să aducă din nou personajul la viață.

John Constantine ar putea reveni pe micile ecrane. Platforma de streaming HBO Max, deținută de WarnerMédia, a apelat la J.J. Abrams pentru a nouă adaptare, în care, după cum a aflat Deadline, Constantine va fi un tânăr londonez. Personaj adorat de fani, Constantine nu a avut totuși un destin prea fericit pe ecrane. Filmul din 2005, cu Keanu Reeves, deși aproape a devenit film-cult, a rămas într-un con de umbră. Iar serialele în care a mai apărut personajul nu au căpătat niciodată notorietate.

Noua producție se înscrie în lista tot mai bogată a catalogului DC Comics la care lucrează HBO Max. Pe lângă „Titans” și „Doom Patrol”, vom mai avea „Peacemaker” (un spin-off „Suicide Squad”, cu John Cena, care este în filmări), „Green Lantern” și un serial care va avea în centru departamentul de poliție din Gotham City.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton