Homepage  / Știri

J. Lo joacă mai bine datorită dificultăţilor din viaţa ei

J. Lo joacă mai bine datorită dificultăţilor din viaţa ei

de Redactia Tvmania

Jennifer Lopez crede că problemele întâmpinate de-a lungul vieţii au transformat-o într-o actriţă mai bună, pregătind-o pentru roluri precum cel din thriller-ul “Parker”, care are premiera la noi pe 1 martie.

J. Lo a trecut prin perioade dificile inclusiv în ultimii ani, când s-a despărţit de soţul Marc Anthony, după şapte ani de căsnicie, şi spune că a folosit durerea pentru a-şi construi personajul.

“Cred că acum chiar sunt pregătită să lucrez ca actriţă. Poate pentru că sunt diferită, am trecut prin tot felul de experienţe în ultimul timp”, a declarat ea, citată de FemaleFirst.co.uk.

“Ca să fii o actriţă mare trebuie să treci prin perioade dificile, pentru a putea simţi şi folosi acea durere”, a adăugat ea.

Şi Taylor Hackford, regizorul peliculei în care Lopez joacă alături de Jason Statham şi soţul actriţei Helen Mirren, s-a declarat “dărâmat” de talentul ei: “Dă-i unui actor sfaturi şi-ţi va oferi în schimb 25% din efortul necesar. Dă-i lui Jennifer sfaturi şi-ţi va da înapoi 100%. Şi Helen a adorat-o în film”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton