Homepage  / Știri

J.Lo şi Britney vor în „Glee”

J.Lo şi Britney vor în „Glee”

de Redactia Tvmania

Succesul serialului muzical „Glee” este incontestabil în Statele Unite. Laureată la Globurile de Aur de anul acesta, producţia are o coloană sonoră care se vinde ca pâinea caldă şi tot mai multe cântăreţe celebre vor să apară în episoadele lui.

După ce melodiile Madonnei au fost singurele cântate într-un episod întreg (pe 20 aprilie), managerul lui Britney Spears duce o campanie pe Twitter pentru a o ajuta pe cântăreaţă să imite modelul, iar acum Jennifer Lopez vrea să fie băgată în seamă de „Glee”.

Jennifer (40 de ani) a fost invitata lui Ellen DeGeneres la emisiunea TV a acesteia şi, întrebată dacă fanii o vor putea vedea şi pe ea în „Glee”, cântăreaţa a admis că duce tratative cu producătorii.

„Da, da, orice vreţi. Sunt un mare fan… M-am oferit din toată inima”, a explicat J.Lo. Va mai dura, însă, până când aceasta va apărea în serial: deocamdată se ştie clar cu ce se vor umple restul de opt episoade (prima serie are 22) şi Jennifer nu este în plan.

Se zvoneşte, însă, că atunci când va juca în „Glee”, aceasta va interpreta rolul unei chelneriţe de la cantina liceului McKinley (unde are loc acţiunea), al cărei look va fi schimbat radical de homosexualul Kurt Hummel (Chris Colfer).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton