Homepage  / Articole

J.Lo vrea ca așchia să sară departe de trunchi

J.Lo vrea ca așchia să sară departe de trunchi

de Redactia Tvmania

Jennifer Lopez își dorește ca așchia să sară departe de trunchi atunci când vine vorba de fiul ei Max. Artista a început deja să își educe fiul în vârstă de trei ani, pentru ca acesta să nu devină o copie fidelă a lui Marc Anthony, scrie National Enquirer.

După divorț, Jennifer Lopez și Marc Anthony vor împărți custodia celor doi gemeni- Max și Emme, spun sursele citate de revista americană. Cu toate astea, Jennifer a început să le spună prietenilor cât este de determinată să-l țină pe Max departe de apucăturile tatălui său.

„Jennifer îl admiră pe Marc pentru ambiția lui și pentru faptul că a muncit din greu ca să ajungă un star internațional”, a spus un prieten al artistei.

„În același timp, însă, mariajul lor a luat sfârșit din cauza faptului că Marc vrea să controleze tot și e prea autoritar. Jennifer vrea ca Max să fie mai bun și mai bine crescut decât Marc Anthony atunci când se va face mare”, a explicat sursa.

Marc Anthony a plâns de ziua lui

Marc și-a sărbătorit cei 43 de ani împliniți anul acesta pe scenă, în cadrul unui concert sold-out la Miami, pe American Airlines Arena. După ce fanii i-au cântat în cor „La mulți ani”, cântărețului i-au dat lacrimile.

„Cine ar putea spune în lumea asta că și-a petrecut ziua așa ca mine? Sunt un om foarte norocos”, a spus Marc Anthony, după ce fiica lui i-a adus un tort enorm pe scenă.

Cadou de ziua fostului soț

Jennifer Lopez a pus pauză oricăror proiecte personale și a petrecut weekendul trecut împreună cu fostul ei soț Marc Anthony și cei doi copii ai lor.

Deși J.Lo și Marc au stat mai multe ore împreună cu gemenii lor și câteva rude apropiate, ei neagă că ar fi vorba de vreo împăcare la mijloc. Ba mai mult, se pare că foștii soți nu au fost deloc apropiați în timpul întâlnirii.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton