Homepage  / Vedete străine

Jack Gleeson (Joffrey din „Game of Thrones”), adevărul despre experiențele negative cu fanii serialului

Jack Gleeson (Joffrey din „Game of Thrones”), adevărul despre experiențele negative cu fanii serialului
6

de Roxana Mirea,

Jack Gleeson l-a interpretat pe Joffrey Baratheon în „Game of Thrones”. Joffrey a fost unul dintre cele mai detestate personaje negative. După ce apariția lui în serial a luat sfârșit, Jack Gleeson a luat o pauză de la actorie. Acest lucru a fost pus pe seama faptului că fanii ar fi avut o atitudine negativă față de el din cauza personajului său. Iată ce a mărturisit acum Jack Gleeson despre experiențele cu fanii serialului HBO.

Jack Gleeson, despre rolul său din „Game of Thrones”

Vă vine să credeți sau nu, starul din „Game of Thrones”, Jack Gleeson, nu a avut o experiență neplăcută în ceea ce privește comunitatea de fani. În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri cu gazda Jason Concepcion, Gleeson, acum în vârstă de 30 de ani, a menționat: „Din fericire, nu am avut niciodată experiențe negative cu fanii sau ceva de genul ăsta.”

Jack Gleeson este cunoscut de fanii „Game of Thrones” pentru rolul lui Joffrey Baratheon, unul dintre cele mai detestate personaje negative din istoria televiziunii. Actorii au avut de-a face, în trecut, cu fani care au probleme în a distinge persoanele de persoanele pe care le interpretează pe ecran, scrie Entertainment Weekly.

Gleeson pune totul pe seama unui „zvon” care se răspândește despre el de ani de zile. „O mulțime de oameni vin la mine pentru că ei cred că a apărut acest zvon că oamenii se poartă oribil cu mine pe stradă sau că sunt atacat… în timp ce eu nu am avut niciodată o experiență negativă”, a spus el. „Simt că oamenii sunt foarte drăguți cu mine pentru că au impresia că oamenii mă atacă, așa că poate ar trebui să mențin zvonul.”

Jack Gleeson, Joffrey din „Game of Thrones”, s-a căsătoritIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Încă reprezintă o parte atât de mare din viața mea”

Singurul aspect negativ al interpretării lui Joffrey la care Gleeson s-a putut gândi în timpul dezbaterii a fost că fanii îl acostează în public atunci când se află cu prietenii. „În timp ce filmam Game of Thrones, eram și la universitate în Dublin și, deși încă de când eram copil tot ce îmi doream era să fiu o celebritate, când am devenit celebru, mi-am dat seama apoi… de câte ori merg într-un pub, toți prietenii mei trebuie să devină fotografi pentru că oamenii le dau telefonul, iar în felul acesta seara le este distrusă”, și-a amintit el.

A fost un sentiment nebunesc pentru Gleeson să se gândească la perioada petrecută în „Urzeala tronurilor”, care s-a încheiat în sezonul 4 pentru el. „Este amuzant pentru că încă reprezintă o parte atât de mare din viața mea, dar este ciudat să mă gândesc că 2014 a fost ultimul an în care am apărut în serial. Au trecut opt ani, aproape nouă ani”, a spus el, glumind apoi: „Mă simt ca un om bătrân acum. Bătrân și înțelept”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton