Homepage  / Vedete străine

Jack Gleeson, Joffrey din „Game of Thrones”, s-a căsătorit! Ținutele de nuntă au surprins pe toată lumea

Jack Gleeson, Joffrey din „Game of Thrones”, s-a căsătorit! Ținutele de nuntă au surprins pe toată lumea
7

de Roxana Mirea,

Nici pe departe la fel de dramatic ca în Nunta Roșie. Jack Gleeson, actorul care l-a interpretat pe Joffrey în "Game of Thrones", s-a căsătorit cu iubita lui, Róisín O'Mahony. Ceremonia a fost una restrânsă, iar ținutele celor doi îndrăgostiți au surprins prin simplitatea lor.

Jack Gleeson din Game of Thrones și iubita lui s-au căsătorit

Jack Gleeson, care l-a interpretat pe regele Joffrey în „Game of Thrones”, s-a căsătorit cu iubita lui, Róisín O’Mahony, în weekend, în cadrul unei ceremonii restrânse în Irlanda.

Preotul celor doi a dezvăluit vestea emoționantă pe Twitter, numind cununia lor „foarte simplă, plină de rugăciune și demnă”. Părintele Patsy Lynch a postat fotografii de la ceremonia cuplului, arătând mica biserică în care cei doi și-au jurat iubire eternă.

Proaspeții căsătoriți au optat pentru ținute casual în ziua cea mare. Jack Gleeson a purtat o cămașă verde cu nasturi și pantaloni gri, iar mireasa sa a optat pentru o rochie de plajă, în culori deschise.

Jack Gleeson, Joffrey din „Game of Thrones”, s-a căsătoritIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Fanii serialului de succes de la HBO s-au grăbit să le ureze felicitări tinerilor căsătoriți și să comenteze despre contrastul aparent puternic dintre Gleeson și personajul negativ pe care l-a interpretat în serial.

„Arată foarte sănătos. Total diferit de personajul pe care l-a interpretat în GOT. Un cuplu minunat!„, a scris un utilizator, la care Lynch a răspuns, numindu-l pe actorul de 30 de ani „o persoană foarte cu picioarele pe pământ, simplă și relaxată”.

Când un alt utilizator a comentat despre „nunta minunată” și despre fotografii, Lynch a răspuns: „A fost o sărbătoare minunată. Toată lumea a fost atât de relaxată. Voi prețui atât de multe amintiri din această zi specială”.

Jack Gleeson a luat o pauză de la actorie după „Urzeala tronurilor”

Gleeson a jucat în serialul „Urzeala tronurilor”, înainte ca personajul său să fie eliminat. După ce a interpretat unul dintre cele mai detestate personaje din toate timpurile, a decis să ia o pauză de la actorie.

Pur și simplu nu mi-a mai plăcut la fel de mult ca înainte”, a declarat el pentru EW în 2014. „Nu e ca și cum urăsc asta, doar că nu e ceea ce vreau să fac.”

După o pauză de șase ani, a revenit în televiziune în serialul „Out of Her Mind” și urmează să joace în „The Land of Saints and Sinners”, alături de Liam Neeson, anul viitor.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton