Homepage  / Vedete

Jack Nicholson: „Mă tem că nu o să mă mai îndrăgostesc și o să mor singur”

Jack Nicholson: „Mă tem că nu o să mă mai îndrăgostesc și o să mor singur”

de Redactia Tvmania

Adevărată legendă vie, la 77 de ani, Jack Nicholson a câștigat tot ce se putea (are trei Oscaruri, șase Globuri de Aur și un premiu de interpretare la Cannes) datorită rolurilor sale în capodopere ca „Easy Rider” (1969), „Cartierul chinezesc” (1974), „Zbor deasupra unui cuib de cuci” (1975), „Strălucirea” (1980), „Totul despre Schmidt” (2002).

Jack Nicholson

Miticul actor a acordat recent un interviu magazinului american Closer, în care și-a pus pe tavă ultimele neliniști. Regretă că a vrut totul prea repede, prea mult, prea tare și nu s-a gândit să și construiască.

Regretă că nu s-a gândit să păstreze alături unele dintre femeile cu care a fost într-adevăr fericit, cum ar fi Anjelica Huston, cu care a trăit vreo 16 ani (între 1973 și 1989), Rebecca Broussard sau chiar Lara Flynn Boyle.

Astăzi, divorțat de patru ori și trăind singur într-o casă din Los Angeles, Jack Nicholson se consideră victima propriei reputații de fustangiu și-și descrie viața ca cea a unui călugăr singuratic: se trezește pe la prânz, bea un pahar mare de lapte și apoi poate iese la o partidă de golf, cel mai adesea împreună cu amicul lui, Clint Eastwood.

Mi-ar plăcea să mai trăiesc o ultimă poveste de dragoste, dar mă tem că nu o să mă mai îndrăgostesc la vârsta mea și o să mor singur”, spune legenda hollywood-iană în finalul interviului.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton