Homepage  / Știri

Jack Nicholson nu mai e afemeiat… zice el

Jack Nicholson nu mai e afemeiat... zice el

de Redactia Tvmania

Actorul de 75 de ani a mărturisit că nu mai are energia necesară pentru stilul de viaţă care i-a atras reputaţia de mare fustangiu, dar nu neagă că a fost cu nenumărate femei, potrivit FemaleFirst.co.uk.

Jack, care a avut relaţii cu vedete precum Anjelica Huston, cu care a fost 17 ani, cântăreaţa Michelle Phillips sau fotomodelul Janice Dickinson, a spus că: “Sunt o persoană a extremelor. Dacă cineva îmi spune: «Jack, eşti un afemeiat», nu o să neg. Dar viaţa unui gigolo se termină prost mereu”.

“De-asta mă simt inconfortabil când vine vorba de toată chestia aia cu «legendarul fustangiu»”, a adăugat Nicholson.

El spune că nu mai are nici energia necesară pentru a jongla între carieră şi relaţii pasagere. “La ultimele mele filme, abia am plecat din hotel în timpul nopţii. Era complet diferit când filmam pentru «The Shining» (1980, n.r.). Stăteam în Londra, care era unul dintre oraşele mele preferate.

În loc de 17 săptămâni, am filmat 47, pentru că Stanley Kubrick trăgea foarte multe duble pentru fiecare scenă. Aşa că m-am gândit că o să le arăt tuturor că pot să lucrez cu cel mai dur regizor în timpul zilei şi să fac praf Londra în fiecare noapte cu chefurile mele”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton