Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jacob Anderson, Viermele Cenușiu din „Urzeala tronurilor”, vorbește despre scenele sale din sezonul 7

Jacob Anderson, Viermele Cenușiu din „Urzeala tronurilor”, vorbește despre scenele sale din sezonul 7

de Redactia Tvmania

Viermele Cenușiu, interpretat de actorul și muzicianul Jacob Anderson, face parte dintre acele personaje secundare ale serialului „Urzeala tronurilor” / „Game Of Thrones” care au ajuns să câștige simpatia fanilor seriei.

Într-un interviu pentru „Hollywood Reporter”, Jacob Anderson a dezvăluit cât de mult îi plac scenele de luptă:

„Sunt foarte încântat când trebuie să fac o scenă de luptă. Este unul din lucrurile mele preferate la acest serial”.

În cazul bătăliei de la Casterly Rock, secevențele au fost dificil de filmat. Cele câteva secvențe cu Nepătații venind pe vase și apoi avansarea lor prin tunele și pe coridarele castelului au durat 7-8 zile de filmări.

„Scenele pe nave au fost oribile. Era foarte multă umezeală. Au fost momente în care nu ne puteam întoarce la țărm, trebuia să stăm acolo în ploaie. Eram înghețați. M-am salvat dansând. Pur și simplu m-am apucat să dansez”, spune actorul.

Scenele de luptă au fost o provocare pentru Jacob Anderson și pentru că a juca un Nepătat e și mai greu, căci trebuie să rămână impasibil în fața morților și a suferințelor, trebuie să fie ca un robot.

Din acest motiv a fost greu de interpretat scena de dragoste cu Missandei, consiliera lui Daenerys. Legătura dintre ei a ajuns la un alt nivel în episodul al doilea din sezonul șapte, când Viermele Cenușiu și Missandei au o scenă de dragoste de o mare sensibilitate. Goliciunea, „înțepeneala” persoanjului interpretat de el și faptul că, în realitate, cei doi protagoniști, Jacob Anderson și Nathalie Emmanuel, sunt prieteni, a făcutmai dificilă toată povestea. Cu toate astea, le-a ieșit.

În legătură cu ultimele scene din episodul al treilea al serialului de la HBO, actorul spune că Viermele Cenușiu nu se teme atât de moartea în luptă, cât se teme că dacă va muri nu se va mai putea întoarce la Missandei.

Sperăm că cei doi iubiți vor supraviețui acestui sezon, având în vedere faprul că e una dintre cele mai frumoase povești de dragoste pe care le-am văzut până acum în serial…

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton