Homepage  / Vedete

Jacqueline Bracamontes aşteaptă cel de-al treilea copil

Jacqueline Bracamontes aşteaptă cel de-al treilea copil

de Redactia Tvmania

Actriţa şi prezentatoarea Jacqueline Bracamontes este din nou însărcinată. Anunţul a fost făcut, în premieră, în cel mai recent număr al revistei „Hola”, ediţia mexicană.

Jacqueline Bracamontes

Mai mult, Jacky apare pe coperta revistei alături de soţul ei, Martin Fuentes, şi de celelalte două fiice ale lor, Jackita (de doi ani şi jumătate) şi Carolina de un an. Cu această ocazie, actriţa din „Predestinaţi” i-a primit în casa frumoasa decorată de Crăciun pe cei de la „Hola”.

braca  jacky-bracamontes-arbol--a

„Da, sunt însărcinată! Dacă mai vine o fetiţă vor forma un trio dinamic, iar dacă o să fie băieţel, o să-şi pună la punct surorile”, a glumit Jacqueline (35 de ani).

Jacqueline Bracamontes şi-a dorit mereu o familie numeroasă, iar tragedia prin care a trecut în 2013, atunci când a născut-o pe Jackita (frăţiorul geamăn al fetiţei a murit imediat după naştere din cauza unor probleme respiratorii), nu a făcut-o să renunţe la acest vis.

Tot pentru acest vis, Jacqueline a trecut şi peste infidelităţile soţului ei, Martin, surprins de câteva ori de paparazzi în compania altor femei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton