Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jacqueline Bracamontes este însărcinată cu gemeni

Jacqueline Bracamontes este însărcinată cu gemeni
4

de Redactia Tvmania

Actriţa şi prezentatoarea mexicană şi soţul ei, Martín Fuentes, îşi măresc familia. Jacqueline a anunţat că este însărcinată în trei luni şi jumătate cu gemeni. Jacky şi Martín, care s-au căsătorit în 2011, mai au împreună 3 fetiţe: Jackyta, în vârstă de cinci ani, Carolina de 4 şi Renata, cara va împlini în curând doi ani.

„Da, sunt însărcinată în 14 săptămâni, sunt foarte emoţionată să împărtăşesc această veste cu voi. Încă nu ştim sexul, însă este vorba despre de o sarcină gemelară. Vor fi doi bebeluşi. Am foarte mari emoţii, însă sunt entuziasmată şi fericită. Fiicele mele fac deja pariuri despre sexul bebeluşilor”, a spus Jacqueline, citată de peopleenespanol.com.

 

 

Jacqueline (38 de ani) a anunţat anul acesta că ea şi Martín îşi mai doresc încă un copil indiferent de sexul acestuia, şi că 4 ar fi numărul la care ar vrea să se oprească. Ea nu se aştepta însă să fie însărciantă cu gemeni. În urmă cu cinci ani, atunci când a născut-o pe Jackyta, Jacqueline a trecut printr-o dramă, căci imediat după naştere, fratele geamăn al fetiţei a murit.

Jacqueline, pe care o ştiţi din telenovelele „Predestinaţi” şi „Toantele nu merg în raia prezentat emisiunile „Vocea Mexicului” şi „Viva el Mundial y Más”. Anul trecut, ea a apărut 3 episoade în telenovela „El bienamado”. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton