Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jacqueline Bracamontes se supune unei interventii estetice. Care sunt motivele acestei decizii

Jacqueline Bracamontes se supune unei interventii estetice. Care sunt motivele acestei decizii

de Redactia Tvmania

Jacky Bracamontes este una din puținele figuri publice care își asumă orice decizie din viața sa. Astfel, actrița a anunțat pe rețelele de socializare că a decis să se supună unei intervenții estetice. 

Aceasta a apelat la bisturiu pentru a diminua urmele lăsate de cele patru nașteri pe care le-a avut. Jacqueline a postat un mesaj pe Instagram, chiar de pe patul de spital unde se află internată. 

„Cu plăcere vreau să împărtășesc faptul că am decis să mă răsfăț cu niște aranjamente corecte și necesare. Bisturiule te aștept!”, a scris aceasta. 

De asemenea, a menționat că acest tip de intervenție are gradul său de durere în procesul de recuerare. Actrița a promis însă că ne va ține la curent cu starea sa de sănătate.  

„După patru sarcini ufff, era urgent!!! Mulțumesc pentru rugăciuni și pentru sprijinul pe care mi l-ați acordat întotdeauna. Vă voi spune cum îmi merge, chiar daca doctorul spune că voi urî această decizie o săptămână întreagă. Mulțumesc Martin (soțul actriței n.r) pentru că ești mereu alături de mine și pentru că mă susții și mă răsfeți”, a încheiat Jacqueline. 

 

În  urmă cu două săptămâni actrița și-a botezat gemenele într-un mediu restrâns alături de familie și prietenii apropiați. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

La familia completa!!! Gracias @hola_mx por estar presente en el bautizo de Emilia y Paula!!! @mft07 ❤️❤️❤️

A post shared by Jacky Bracamontes (@jackybrv) on

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton