Homepage  / Articole

Jacqueline Bracamontes va fi mămică de gemeni

Jacqueline Bracamontes va fi mămică de gemeni

de Redactia Tvmania

Cel mai recent număr al revistei “Caras” din Mexic îi are pe copertă pe actriţa de telenovele Jacqueline Bracamontes şi pe soţul ei, omul de afaceri Martin Fuentes. Cei doi au un motiv bine întemeiat să apară împreună: Jacqueline (32 de ani) este însărcinată cu gemeni (fată şi băiat) şi va naşte în luna aprilie sau mai a anului viitor.

Ştirea a fost confirmată de Jacqueline, în timp ce prezenta show-ul “Vocea Mexicului”: “Vreau să vă împărtăşesc ceva foarte special. Veţi fi unchi”, le-a zis ea juraţilor din cadrul emisiunii.

Când a fost la control cu Jacqueline şi au aflat că vor avea gemeni, lui Martin i-au dat lacrimile. Cei doi îşi doreau de ceva vreme să devină părinţi, însă nu se aşteptau să aibă doi dintr-un foc. Jacqueline şi Martin au împlinit un an de căsătorie pe 1 octombrie.

Pentru că este un împătimit al curselor de maşini şi pentru că a avut numeroase accidente în ultimul an, Jacky l-a rugat pe Martin să fie mai atent de acum înainte şi să nu-şi mai pună viaţa în pericol pentru că vor avea doi copii de crescut.

Jacqueline Bracamontes

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton