Homepage  / Vedete străine

Jada Pinkett Smith, despre afecțiunea de care suferă: „În acest moment, nu pot decât să râd”

Jada Pinkett Smith, despre afecțiunea de care suferă: „În acest moment, nu pot decât să râd”
8

de Roxana Mirea,

Jada Pinkett Smith, în vârstă de 50 de ani, suferă de alopecie și le-a povestit urmăritorilor ei despre problemele cu care se confruntă. Actrița a publicat pe Instagram un video în care le-a explicat fanilor ce presupune această boală. Tot din cauza afecțiunii de care suferă, Jada Pinkett Smith a decis să se radă pe cap.

Jada Pinkett Smith, despre afecțiunea de care suferă

Jada Pinkett Smith a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în lupta cu alopecia. Soția lui Will Smith a publicat un video cu ea în care le-a povestit urmăritorilor ei de pe Instagram despre problema reprezentată de căderea părului. Actrița era îmbrăcată într-un hanorac gri cu guler, pe care l-a accesorizat cu o pereche de cercei.

În timp ce vorbea despre afecțiunea de care suferă, Jada Pinkett Smith părea relaxată și încrezătoare. Ea a declarat că suferă de alopecie în anul 2018. Cum mereu a fost o fană a părului scurt, Jada nu s-a ferit că apară rasă pe cap la evenimente.

Pentru mine a fost un amestec de chemare spirituală și gândul că oricum voi ajunge să îmi pierd părul, astfel că nu m-a deranjat să mă rad pe cap”, a declarat Jada Pinkett Smith în timpul unei emisiuni, potrivit filmnow.ro.

Jada Pinkett Smith, ravisantă într-o rochie roșie de prințesă, la premiera noului „Matrix”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Nu pot decât să râd”

În videoclipul postat pe contul său de Instagram, soția lui Will Smith le-a arătat fanilor o parte a scalpului ei complet cheală și a tratat totul cu o atitudinea foarte pozitivă și chiar a glumit pe seama problemei ei. Vedeta din „Matrix Resurrections” și-a mângâiat ușor capul pe tot parcursul videoclipului, în timp ce se uita în cameră și vorbea cu fanii ei. În plus, ea a mai spus că îi va fi greu să ascundă acea parte a scalpului ei fără păr.

În acest moment nu pot decât să râd. Acum se vede clar că mă lupt cu alopecia. Uită-te la această linie chiar aici. Uită-te la asta. Mama o să pună niște ștrasuri acolo și o să-mi fac doar o coroană”, a spus Jada Pinkett Smith în videoclipul postat pe rețelele de socializare.

Jada Pinkett Smith, despre relația cu Will Smith

Jada Pinkett Smith și Will Smith sunt căsătoriți de 24 de ani. Cei doi actori au o relație deschisă, iar Jada a explicat cum reușește să mențină aprinsă flacăra iubirii dintre ea și soțul ei. Jada Pinkett Smith a vorbit despre viața sexuală dintre ea și Will Smith, într-un interviu pe care i l-a acordat lui Gwyneth Paltrow.

„Este greu”, i-a spus ea lui Gwyneth Paltrow. „Lucrul despre care Will și cu mine vorbim foarte mult este călătoria noastră. Când am pornit în această călătorie, aveam o vârstă fragedă, știi, 22 de ani. De aceea partea legată de responsabilitate m-a lovit pentru că eu cred că te aștepți ca partenerul tău să știe [de ce ai nevoie], mai ales când vine vorba de sex. Este ceva de genul: „Ei bine, dacă mă iubești, ar trebui să știi. Dacă mă iubești, ar trebui să-mi citești gândurile”. Este o capcană imensă.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton