Homepage  / Vedete străine

Jada Pinkett Smith, prima reacție după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock. Ce mesaj a transmis

Jada Pinkett Smith, prima reacție după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock. Ce mesaj a transmis
8

de Roxana Mirea,

Jada Pinkett Smith a avut o primă reacție după ce soțul ei, Will Smith, l-a lovit pe Chris Rock la gala Premiilor Oscar 2022. Actrița a publicat un mesaj scurt pe pagina ei personală de Instagram, după ce Will Smith i-a cerut public scuze actorului de comedie.

Jada Pinkett Smith, prima reacție după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock

Jada Pinkett Smith a avut o primă reacție după ce Will Smith l-a pălmuit puternic pe Chris Rock, la Premiile Oscar 2022, după ce acesta a făcut o glumă neinspirată despre soția lui. Actrița a publicat pe contul ei de Instagram un mesaj scurt, dar fără a menționa nimic referitor la ceea ce s-a întâmplat între soțul ei și actorul de comedie.

„Acesta este o perioadă a vindecării. Și sunt pregătită pentru asta”, a scris Jada Pinkett Smith pe Instagram.

Mesajul actriței vine la scurt timp după ce Will Smith i-a cerut iertare în mod public lui Chris Rock pentru că l-a lovit la Oscaruri. De asemenea, Academia americană de Film a transmis că nu este de acord cu gestul violent al lui Will Smith și că situația este „analizată”.

will smithIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Will Smith i-a cerut scuze lui Chris Rock

După ce l-a lovit pe Chris Rock, Will Smith a fost desemnat câștigător la categoria „Cel mai bun actor într-un rol principal” pentru rolul din filmul „Regele Richard / King Richard”, în care l-a interpretat pe Richard Williams, tatăl jucătoarelor de tenis Venis şi Serena Williams.

În discursul său de mulțumire pentru premiu, actorul a omis să îi ceară scuze lui Chris Rock. Ulterior, Will i-a cerut public iertare lui Rock, publicând un mesaj pe pagina lui personală de Instagram.

Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Mi-am pierdut cumpătul și am greșit. Sunt jenat și acțiunile mele nu au indicat bărbatul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și bunătății”, a scris Will Smith.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton