Homepage  / Vedete străine

Jade a dansat iar pentru Lucas, după 20 de ani de la „Clona”!  Imagini de senzație

Jade a dansat iar pentru Lucas, după 20 de ani de la „Clona”!  Imagini de senzație

de Roxana Mirea,

Actorii brazilieni Giovanna Antonelli și Murillo Benicio, care i-au interpretat pe Jade și Lucas în telenovela de succes „Clona”, au trezit amintiri în rândul fanilor. Cei doi au reprodus, într-un mod tare comic, o scenă celebră din telenovelă. Este vorba despre secvența în care Jade dansează pentru iubitul ei, Lucas.

Jade, dans pentru Lucas, la 20 de ani de la „Clona”

Giovanna Antonelli și Murillo Benicio i-au interpretat pe Jade și Lucas în telenovela-fenomen „Clona”, iar una dintre cele mai iubite scene din serial este ce în care Jade danseză pentru iubitul ei. Ei bine, actorii au reprodus recent scena, la 20 de ani distanță și i-au amuzat foarte tare pe fanii lor.

Antonelli a înlocuit voalul și costumul tradițional arab cu câteva ustensile de bucătărie, pe care le-a folosit pentru a da sunet coregrafiei sale amuzante. De cealaltă parte, Benício se uită la ea uimit și intrigat, în timp ce Giovanna Antonelli dansează, îmbrăcată fiind cu diverse ustensile de bucătărie. „Lucas văzând-o pe Jade dansând după 20 de ani”, au scris ei în legenda videoclipului.

Giovanna Antonelli și Murilo Benício s-au iubit nu doar pe ecran, ci și în viața reală. Deși iubirea lor, începută chiar la filmările pentru „Clona”, nu a rezistat – au fost împreună din 2002 până în 2005, cei doi au rămas prieteni de dragul copilului lor, Pietro Antonelli Benício, născut pe 24 mai 2005.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton