Homepage  / Vedete străine

Jaden Smith, prima reacție după ce tatăl lui, Will Smith, l-a lovit pe Chris Rock la Gala Oscar 2022

Jaden Smith, prima reacție după ce tatăl lui, Will Smith, l-a lovit pe Chris Rock la Gala Oscar 2022
7

de Roxana Mirea,

Jaden Smith, fiul lui Will Smith, a avut o primă reacție după ce tatăl lui l-a pălmuit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar 2022. Tânărul în vârstă de 23 de ani a publicat pe Twitter un mesaj scurt, dar cu subînțeles referitor la ce s-a întâmplat între Will Smith și Chris Rock.

Reacția lui Jaden Smith după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock

Jaden Smith a intervenit după o noapte plină de evenimente pentru părinții săi la Gala Premiilor Oscar 2022. După ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock, înainte de a fi desemnat câștigător la categoria „Cel mai bun actor într-un rol principal”, Jaden Smith și-a arătat sprijul față de tatăl său printr-un mesaj publicat pe Twitter.

Și așa o facem noi”, a scris Jaden Smith, la scurt timp după încheierea emisiunii.

Într-un alt tweet, Jaden a împărtășit o fotografie cu el purtând ochelari de soare pe bancheta din spate a unei mașini, scriind: „Discursul tatălui meu m-a făcut să plâng”.

Jaden Smith pose pour la nouvelle  gamme de chaussures New BalanceIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Will Smith l-a lovit pe Chris Rock, care a fost desemnat de organizatori să prezinte nominalizările de la Premiile Oscar 2022 la categoria „Cel mai bun documentar”, după ce acesta a făcut o glumă referitoare la afecțiunea de care suferă Jada Pinkett Smith. Actrița se luptă de ani de zile cu alopecia.

„Jada, te iubesc. G.I. Jane 2, abia aștept să-l văd”, a spus Chris Rock

Inițial, Will Smith părea să râdă după comentariul făcut de Rock. Cu toate acestea, actorul a urcat brusc pe scenă și l-a pălmuit pe Rock. Apoi, acesta din urmă a spus: „Will Smith tocmai m-a pălmuit zdravăn de tot!”. Deși comentariile lui Smith au fost suprimate când s-a întors la locul său, el i-a spus lui Rock: „Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”.

În discursul său de acceptare a premiului pentru „Cel mai bun actor”, Will Smith a omis să îi ceară scuze lui Chris Rock.

„Vreau să-mi cer scuze Academiei, vreau să-mi cer scuze colegilor nominalizați. Denzel Washington mi-a spus că întotdeauna trebuie să fii atent în momentul succesului, pentru că atunci apar diavolii”, a spus el.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton