Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Jador l-a sunat în direct pe fostul său rival de la „Survivor România”, Sorin Pușcașu: „Dacă nici eu nu te suport, dar oamenii…”

Jador l-a sunat în direct pe fostul său rival de la „Survivor România”, Sorin Pușcașu: „Dacă nici eu nu te suport, dar oamenii...”

de Redactia Tvmania

Invitat la „Ștafeta mixtă”, Sorin Pușcașu intrase de puțin timp în dialog cu moderatorii emisiunii de la Kanal D, când Jador a intervenit în direct și l-a sunat pe fostul Războinic. Tocmai în acel moment, Sorin începuse să povestească despre un episod emoționat, pe care chiar Jador a reușit să îș strice, scrie kanald.ro.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by puscasu_sorin (@alfie_sorin)

Sorin Puscasu și Jador, dialog în direct la tv

Sorin Pușcașu:  „Îmi strică și momentele de sensibilitate. Te rog frumos să nu vorbești urât. Sunt în direct la Ștafetă. Mi-ai strictat un moment foarte sensibil. Vorbeam despre părinții mei”

Jador: „Părinții tăi știu că ești cu volan pe dreapta?”

Sorin Pușcașu: „Fii atent. Am văzut filmări când aruncai cu piciorul în mine, aruncai cu mingea după mine. Fac petiție acasă și fac Sorinașii să sară pe tine.”

Jador: „Dacă nici eu nu te suport, dar oamenii… Vedeți că Sorin e cu volan pe dreapta, minte că are iubită!”

Cei doi foști rivali de la „Survivor România” s-au tachiant minute în șir, iar Sorin a dezvăluit, la un moment dat, că Jador e unul dintre oamenii cu care se întelege foarte bine. Cei doi au rămas prieteni, chiar dacă pe teren au avut și altfel de „meciuri”, mai scrie sursa citată.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton