Homepage  / Știri / Vedete străine

Jaf armat la filmările „Lupin”. Omar Sy și echipa serialului Netflix au fost atacați de 20 de persoane cu cagule

Jaf armat la filmările „Lupin”. Omar Sy și echipa serialului Netflix au fost atacați de 20 de persoane cu cagule
5

de Andra Stana,

Echipa de filmare a serialului „Lupin” a fost nevoită să întrerupă lucrul la cel de-al doilea sezon al producției Netflix. Totul, după un jaf ca-n filme petrecut în Nanterre, în apropierea Parisului, scrie purepeople.com.

Jaf pe platourile de filmare ale serialului „Lupin”

Vineri, pe 25 februarie, actorul francez Omar Sy se afla pe platoul de filmare al sezonului 2 din „Lupin”, când un grup de bărbați cu cagule a atacat echipa de producție. Incidentul s-a petrecut în cartierul Pablo-Picasso din Nanterre, o suburbie aflată la vest de Paris.

Potrivit sursei citate, hoții ar fi vizat echipamentele de filmare ale producției Netflix „Lupin”. În total, lucrurile furate ar valora aproape 300.000 de euro.

De asemenea, liberation.fr și AFP au anunțat că Netflix a confirmat „incidentul” și a dat asigurări că „securitatea echipelor de filmare este prioritară”. Mai mult, despre filmările pentru sezonul 2 din „Lupin”, Netflix a afirmat că speră să poată fi reluate cât mai curând posibil.

Omar Sy și echipa serialului Netflix „Lupin” au fost atacați de 20 de persoane cu caguleIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Hoții au folosit focuri de artificii în timpul jafului

Echipa a fost atacată cu focuri de artificii în jurul orei 15, pe 25 februarie, în timpul filmărilor care se desfășurau în cartierul Pablo-Picasso din Nanterre, în regiunea pariziană, potrivit surselor din poliție.

Despre atacatori s-a aflat mai târziu că „erau înarmați cu cuțite”, conform primelor elemente ale anchetei. Din fericire, nu le-au folosit și nu au fost raportați răniți. „Nu au mai avut loc astfel de incidente”, a insistat municipalitatea din Nanterre.

Pe lângă echipamente, hoții au furat și alte lucruri. „Au profitat de ocazie pentru a lua obiectele personale ale celor care participau la filmări. Telefoane, dar și jachete, portofele etc.”, a spus o sursă.

Nu se știe dacă și Omar Sy a rămas fără lucrurile personale în urma jafului. După incidentul din Nanterre, actorul a aterizat pe scena celei de-a 47-a ediții a Premiilor César. Aici, el a acordat un premiu.

Dupa ce a cucerit zeci de milioane de abonați Netflix din lumea întreagă, Omar Sy și-a pus pantofii de gentleman tâlhar pentru mult-așteptata a doua parte a seriei „Lupin”. Serialul este primul succes „made-in-France” al gigantului american. „Lupin” reprezintă o nouă abordare a eroului sclipitor creat în 1905 de scriitorul francez Maurice Leblanc, scrie liberation.fr.

Sursa foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton