Homepage  / Vedete străine

Jaime Lorente, Denver din „La casa de papel”, va avea un copil cu o colegă din serial

Jaime Lorente, Denver din „La casa de papel”, va avea un copil cu o colegă din serial

de Ruxandra Dinca,

Jaime Lorente, Denver din „La casa de papel”, va avea un copil cu o colegă din serial

Actorul spaniol Jaime Lorente, interpretul lui Denver în popularul serial „La casa de papel” (Netflix), traversează una dintre cele mai fericite perioade ale vieții sale. Nu doar pentru că serialul are un succes uriaș în toată lumea, ci și pentru că va deveni tată înainte ca 2021 să se sfârșească!

Vestea, anunțată în exclusivitate de revista Hola! Spania, i-a luat prin surprindere pe fani, căci actorul de 29 de ani este singur din ianuarie și nu s-a afișat cu vreo parteneră romantică în ultima vreme.

Potrivit surselor revistei menționate, relația dintre Lorente și noua lui iubită a înflorit pe platourile de filme ale serialului „La casa de papel”, unde tânăra se ocupă de costume. Sarcina acesteia e deja în stadiu avansat, în luna noiembrie fiind așteptată să nască. Cuplul, a mai scris Hola!, va avea o fetiță, care va primi numele Amaia.

Jaime Lorente s-a iubit și cu altă colegă, actrița María Pedraza

Aceasta nu este prima relație a actorului pe platourile de filmare ale serialului „La casa de papel”. În ianuarie, Lorente s-a despărțit după o relație de doi ani de actrița și balerina María Pedraza (25 de ani), cu care a fost coleg nu doar în „La casa de papel”, unde ea a avut rolul Alison Parker, ci și în alt serial Netflix, „Elite”. 

Cei doi par să fi fost încă un cuplu cărora le-a venit de hac pandemia: după ce au petrecut mare parte din 2020 împreună, în ianuarie anul acesta, Maria a fost văzută mutându-și lucrurile din casa lui Jaime, a scris pe surse presa spaniolă.

Nici Lorente, nici Pedraza, în general discreți cu viața personală, nu au confirmat zvonurile la vremea respectivă, însă și-au dat unfollow în social media, iar ea a șters toate pozele romantice cu el (ceea ce el, gentleman, nu a făcut totuși).

Între timp, și Maria Pedraza pare să-și fi refăcut viața personală: despre ea tabloidele locale scriu că se iubește din primăvară cu alt actor foarte sexi al Spaniei, Álex González, pe care îl putem vedea la Netflix în serialul „Trai necuvenit”. 

„La casa de papel”, începutul sfârșitului

Pe 3 septembrie, au fost lansate primele 5 episoade din ultimul sezon al popularului serial spaniol, iar fanii au încins imediat rețelele de socializate comentând în legătură cu evenimentele dramatice din poveste.

Restul de 5 episoade, sfârșitul sfârșitului adică, vor fi lansate de Netflix pe 3 decembrie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton