Homepage  / Ultimul număr

Jake Gyllenhaal, partenerul lui Bear Grylls

Jake Gyllenhaal, partenerul lui Bear Grylls

de Redactia Tvmania

Actorul şi-a pus viaţa în mâinile lui Bear Grylls pentru un episod special al seriei „Tehnici esenţiale de supravieţuire”. Duoul fantastic a escaladat munţi, a mâncat viermi şi a traversat un râu rece ca gheaţa, totul în numele aventurii.

Jake Gyllenhaal este a doua vedetă pe care Bear Grylls o ia cu el în sălbăticie – gazda „Tehnicilor esenţiale de supravieţuire” s-a mai aventurat cu Will Ferrell în nordul îngheţat al Suediei, în urmă cu doi ani.

Aventurierul de la Discovery şi starul din „Prinţul Persiei: Nisipurile timpului” (2010) au rezistat 48 de ore în peisajul islandez dominat de munţi, gheţari şi vulcani activi. Actorul are o condiţie fizică de invidiat, însă nimic nu avea cum să-l pregătească pentru ce a urmat.

Nu numai că a trebuit să ţină pasul cu Bear Grylls, dar a fost nevoit să mănânce chestiile dezgustătoare dezgropate de acesta şi să-şi înfrunte frica de înălţime.

„Nu am făcut nimic pentru a mă pregăti şi cred că aşa este cel mai potrivit. De fiecare dată când urmăream programul mă întrebam cum ar fi să mă aflu acolo cu el”, spune Jake Gyllenhaal la începutul emisiunii.

Citeşte textul integral în revistă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton