Homepage  / Știri

Jake Gyllenhaal şi Anne Hathaway au pozat goi

Jake Gyllenhaal şi Anne Hathaway au pozat goi

de Redactia Tvmania

Ce nu fac actorii să-şi promoveze filmele în care joacă! Jake Gyllenhaal şi Anne Hathaway au apărut goi şi îmbrăţişaţi pe coperta revistei “Entertainment Weekly”.

Jake (care a fost inclus recent în topul cel mai sexi bărbaţi în viaţă alcătuit de revista “People”) şi Anne îşi promovează astel pelicula în care joacă împreună “Love & Other Drugs”, care va apărea şi pe marile ecrane de la noi pe 21 ianuarie anul viitor. Comedia romantică este bazată pe cartea autobiografică “Hard Sell: The Evolution of a Viagra Salesman” a autorului Jamie Reidy.

Cel care a realiat şedinţa foto, James White, a crezut la început că cei doi vor avea reţineri când vor trebui să pozeze, dar nu a fost aşa. Ei au fost foarte dezinvolţi, mai ales că în filmul “Love & Other Drugs” intepretează scene de sex. Cât priveşte aceste secvenţe, Anne a declarat că s-a simţit stânjenită, să se dezbrace în faţa unor necunoscuţi. Şi pentru că imediat după ce filma îşi punea repede halatul, Anne trebuia să-şi refacă de fiecare dată machiajul pentru corp.

Jake şi Anne fac pentru a doua oară un cuplu într-un film. Ei au mai jucat împreună în drama “Brokeback Mountain – O iubire secretă” (2005).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton