Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jake Gyllenhaal și Oscar Isaac vor juca într-un film despre „Nașul”

Jake Gyllenhaal și Oscar Isaac vor juca într-un film despre „Nașul”

de Redactia Tvmania

Jake Gyllenhaal (40 de ani) și Oscar Isaac (41 de ani) vor juca într-un film despre realizarea capodoperei „Nașul” (1972), primul film din celebra trilogie regizată de Francis Ford Coppola, informează townandcountrymag.com. 

Noua producție se va numi „Francis and the Godfather” și va istorisi ce s-a petrecut în culisele filmului lui Coppola. Deși a primit trei Oscaruri și opt nominalizări, a avut, pentru o vreme, cele mai mari încasări ale tuturor timpurilor și este considerat o capodoperă, „Nașul” a avut o realizare foarte anevoioasă. 

Conform Deadline, „noul film se va concentra pe ciocnirile dintre regizor și studiourile care aveau nevoie disperată de un succes de casă”. Francis Ford Coppola (care va fi interpretat de Oscar Isaac), pe atunci în vârstă de 31 de ani, s-a luptat îndelung cu Robert Evans (care va fi jucat de Jake Gyllenhaal), directorul studiourilor Paramount și supervizorul filmului. 

Coppola voia ca filmările să se desfășoare la New York, ceea ce era foarte costisitor, și insista ca studiourile Paramount să accepte în rolurile principale doi actori relativ necunoscuți la acea vreme, pe nume Marlon Brando și Al Pacino. Evans voia să-și păstreze poziția la studiouri, care făceau presiuni asupra lui, și nu era dispus să accepte condițiile lui Coppola. 

Filmul despre realizarea peliculei „Nașul” va fi regizat de Barry Levinson (autorul unor filme ca „Good Morning, Vietnam” sau „Rain Man”), căruia Francis Ford Coppola, care nu este implicat în producția acestui nou film, i-a acordat girul său. Coppola a declarat: „Orice film face Barry Levinson, pe orice subiect, este demn de interes”. Deocamdată nu există nicio dată prevăzută pentru premieră. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton