Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jake Gyllenhaal și Vanessa Kirby vor juca în noul thriller „Suddenly”

Jake Gyllenhaal și Vanessa Kirby vor juca în noul thriller „Suddenly”

de Redactia Tvmania

Jake Gyllenhaal (40 de ani) și Vanessa Kirby (33 de ani) vor juca în thrillerul „Suddenly”, semnat de premiatul Thomas Bidegain, informează deadline.com. 

 

Viitorul thriller „Suddenly” va urmări povestea unui cuplu care pleacă în vacanță într-o insulă de vis din Oceanul Atlantic și descoperă, la fața locului, că totul s-a transformat într-un coșmar și că trebuie să lupte pentru propria supraviețuire. Filmul va ecraniza romanul „Soudain Seuls”, al scriitoarei franceze Isabelle Autissier, care, în afară de povestea sa centrală tensionată, analizează cu luciditate câteva dintre realitățile lumii moderne.

Jake Gyllenhaal (nominalizat la Oscar pentru „Brokeback Mountain – O iubire secretă”) și Vanessa Kirby (nominalizată, la rândul său, la Oscar pentru „Frânturi de femeie”) vor fi protagoniștii acestui thriller, care va fi prezentat în cadrul Târgului virtual de filme de la Cannes, care se desfășoară în această săptămână. „Suddenly” va fi cel de-al doilea film regizat de apreciatul scenarist Thomas Bidegain. Acesta a semnat scenariul unor filme precum „Un profet” / „Un prophete”, câștigător al Marelui premiu la Cannes în 2009 și aflat în cursa pentru Palme d’Or, „Rugină și oase” / „De rouille et d’os”, nominalizat la două Globuri de Aur în 2013 și aflat în cursa pentru Palme d’Or în 2012 și „Dheepan”, care a câștigat Palme d’Or în 2015. 

Jake Gyllenhaal a mai lucrat cu scenaristul Thomas Bidegain la „Frații Sisters” / „Les frères Sisters” (2018), regizat de Jacques Audiard. Actorul tocmai a încheiat filmările la thrillerul „The Guilty”, regizat de Antoine Fuqua și la un alt thriller, „Ambulance”, în regia lui Michael Bay.

Pe Vanessa Kirby, premiată cu BAFTA pentru rolul din serialul „The Crown”, o vom vedea în „Mission: Impossible 7” și în „Mission: Impossible 8”, dar și în drama „The Brutalist”, aflată în pre-producție, în care va juca alături de Marion Cotillard, Sebastian Stan, Joel Edgerton și Mark Rylance. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton