Homepage  / Articole

James Bond va deschide JO de la Londra

James Bond va deschide JO de la Londra

de Redactia Tvmania

Jocurile Olimpice de la Londra vor fi promovate printr-un clip filmat la Palatul Buckingham, în care James Bond (Daniel Craig) primeşte ordine de la Regina Elisabeta a II-a.

În clipul de promovare regizat de Danny Boyle („Vagabondul milionar”, „127 de ore”), James Bond (Daniel Craig) este invitat de Regina Elisabeta a II-a în Palatul Buckingham, unde primeşte misiunea de a deschide Jocurile Olimpice din 2012.

Agentul 007 este preluat apoi de un elicopter şi se paraşutează deasupra stadionului Olimpic din Londra.

Tabloidul britanic The Sun relatează că Regina Marii Britanii îşi va interpreta propriul rol în clipul de promovare, însă autorităţile vor să păstreze secretul.

„Palatul Buckingham este implicat în numeroase proiecte în acest an special de Jubileu (n.r. – Elisabeta a II-a aniversează 60 de ani de domnie în iunie) şi nu vrem să intrăm în detalii decât atunci când ne vom apropia de data transmisiunii”, a explicat un purtător de cuvânt.

Membrii echipei lui Danny Boyle au fost instruiţi să păstreze secretul asupra acestui proiect, iar telefoanele mobile au fost interzise pe perioada filmărilor.

O sursă a spus: „Este o lovitură uriaşa dată de producătorii BBC şi Danny (n.r. – Boyle), faptul că au primit permisiunea de a filma în Palat şi au implicat-o pe Regină. Intenţia lor era să asocieze cel mai iconic personaj britanic de film cu Londra şi cu monarhia – şi au reuşit.

Va fi o scenă magică pentru cei care se vor uita la televizor sau se vor afla pe stadion pe 27 iulie. Le-a luat câteva luni pentru a pune cap la cap toate detaliile şi nu a fost deloc uşor, însă a meritat”.

James Bond aniversează 50 de ani pe marile ecrane în 2012, iar „Skyfall”, al 23-lea film al seriei, ajunge pe marile ecrane în această toamnă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton