Homepage  / Vedete / Vedete străine

James Cameron a dat maşini echipei „Avatar”

James Cameron a dat maşini echipei „Avatar”

de Redactia Tvmania

Producătorii peliculei „Avatar”, James Cameron şi Jon Landau, le-au mulţumit unor membri cu care au colaborat la realizarea filmului dăruindu-le maşini.

Deadline.com scrie că 11 actori principali au acum o Toyota Prius albastră (şi ecologică) în garaj. Acum câteva luni, regizorul dădea detalii (în revista „Time”) despre legătura om-natură pe care a intuit-o pelicula:

„Partea mea optimistă îmi spune că «Avatar» s-a descurcat atât de bine pentru că e timpul pentru schimbare, pentru a ne aminti să respectăm natura. Trebuie să găsim un mod mai bun de a trăi. Filmul nu a convertit oameni, dar a lovit o coardă, a descoperit în oameni ceva şi i-a îndemnat să se gândească la asta. Şi dacă asta se manifestă în reducerea consumului de energie sau în reciclare sau în cumpărarea unui Prius…”.

Nu e prima dată când echipa din spatele unei producţii de la Hollywood primeşte astfel de cadouri: după succesul comediei „Oameni mari şi fără minte”, Adam Sandler le-a cumpărat colegilor Chris Rock, David Spade, Rob Schneider şi Kevin James câte un Maserati.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton