Homepage  / Vedete străine

James Corden renunță la „The Late Night Show”, după 8 ani. Care este motivul

James Corden renunță la „The Late Night Show”, după 8 ani. Care este motivul

de Cătălina Matei,

Unul dintre cei mai carismatici prezentatori britanici, James Corden a decis să renunțe la „The Late Night Show”, după 8 ani în care a prezentat acest format. Însă telespectatorii îl vor mai putea urmări încă un an la CBS, deoarece Corden în vârstă de 43 de ani și-a prelungit contractul până în primăvara lui 2023.

James Corden își ia rămas bun de la „The Late Late Show” și a dat mai multe detalii în timpul înregistrării ediției de săptămâna aceasta. Prezentatorul spune că decizia de-a demisiona după opt ani și jumătate a fost „o decizie foarte grea”. „Sunt extrem de mândru de show”, a mai declarat el.

Despărțirea lui Corden de CBS va avea loc peste un an, în primăvara lui 2023.

„Sunt încântat de această prelungire (de doar un an). Întotdeauna am crezut că va fi vorba de cinci ani și că apoi voi pleca, dar am rămas de fiecare dată în continuare. Mă tot gândesc la asta de ceva timp, întrebându-mă dacă ar mai fi loc de încă o aventură”, a mai povestit James, referindu-se la un nou proiect care l-ar putea propulsa poate într-o altă direcţie.

„În urmă cu șapte ani, James Corden a venit în SUA și a luat cu asalt televiziunea, cu poante creative și comice, care au rezonat în mare măsură cu telespectatorii de pe micul ecran și din online”, îl caracterizează în cadrul unui comunicat George Cheeks, preşedintele CBS.

„De la Crosswalk the Musical şi legendarul Carpool Karaoke, până la fiecare segment unic de comedie pe care l-a introdus, James a reimaginat multe elemente ale formatului de divertisment nocturn. De asemenea, a fost un showman desăvârșit al rețelei, distrând publicul atât de la Television City, precum și de pe scena Tony și Grammy”, a continuat el.

„În cei doi ani petrecuți la CBS, am avut privilegiul să văd îndeaproape geniul creativ al lui James și parteneriatul său valoros cu CBS, atât ca interpret, cât și ca producător. Ne-am dori să rămână mai mult timp, dar suntem foarte mândri. el a făcut din CBS casa sa americană și că acest parteneriat se va prelungi încă un sezon în The Late Late Show”, a adăugat Cheeks.

Specialist în comedie

James Kimberley Corden, pe numele său complet, s-a născut la 22 august 1978, la Londra, iar comedia apare în CV-ul său sub toate aspectele. Este actor, scriitor, producător, cântăreț chiar și prezentator TV, iar prezența sa în talk-show-ul „The Late Night Show” a contribuit semnficiativ la audiențele formatului.

De asemenea, Corden a contribuit la crearea și scrierea sitcom-ului  „Gavin & Stacey” (2007-2010), difuzat de BBC, în care a jucat și pentru care a câștigat premiul BAFTA, pentru Cel mai bun spectacol de comedie.

În 2011, a jucat rolul principal în piesa de comedie  „One Man, Two Guvnors” pe Broadway. Pentru interpretarea sa, Corden a câștigat în 2012 Premiul Tony pentru Cel mai bun actor într-o piesă de teatru.

Momentele sale de la Carpool Karaoke se numără printre cele mai apreciate video-uri pe YouTube, înregistrând sute de milioane de vizualizări.

Pe plan personal, Cordon este un om împlinit. Din 2012 este căsătorit cu Julia Carey și au doi copii: Max (11 ani) și Carey (8 ani). James este un suporter înfocat al echipei F.C. West Ham United și a fost numit Ofițer al Ordinului Imperiului Britanic (OBE) în 2015, pentru serviciile acordate teatrului.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton