Homepage  / Seriale / Seriale americane

Jamie Bell și Elisabeth Moss vor juca în ecranizarea palpitantului roman „Shining Girls”

Jamie Bell și Elisabeth Moss vor juca în ecranizarea palpitantului roman „Shining Girls”
7

de Ioana Maria,

Jamie Bell (35 de ani) și Elisabeth Moss (38 de ani) vor juca în serialul „Shining Girls”, ecranizare a unui best-seller apărut și la noi, care va fi distribuit de Apple, informează deadlline.com.

Ecranizare a best-sellerului „Fete strălucitoare”, al lui Lauren Beukes, publicat în 2013 și numit atunci „revelația anului”, serialul are în centru un criminal în serie care acționează în Chicago, în 1930, și care descoperă o modalitate de a călători în timp. Despre romanul lui Lauren Beukes s-a spus și că este „o colectie de portrete reprezentative pentru societatea americană”, „un thriller ingenios si proaspăt, care beneficiază de o turnură unică și neașteptată față de cărțile de acest gen”.

Elisabeth Moss joacă rolul lui Kirby Mazrachi, o reporteră care a supraviețuit în mod miraculos unui atac brutal și care pornește pe urmele atacatorului său doar pentru a descoperi că realitatea pe care o cunoștea începe să se modifice tulburător. Ea este ajutată de Dan (Wagner Moura, cunoscut din „Narcos”), un jurnalist experimentat care se ocupă cu cercetarea crimelor. Jamie Bell interpretează un bărbat singuratic și misterios, al cărui destin se intersectează în mod surprinzător cu al lui Kirby. Serialul „Shining Girls” va fi lansat anul acesta de platforma Apple, iar Leonardo DiCaprio și Elisabeth Moss sunt producători executivi.

Jamie Bell a jucat recent în filmul de acțiune „Without Remorse”, alături de Michael B. Jordan („Creed”). El a încheiat filmările și la westernul „Surrounded”, regizat de Anthony Mandler, în care un fost soldat care călătorește în Vest în căutarea unei mine de aur primește sarcina de-a supraveghea un evadat periculos. Actorul britanic lucrează în prezent și la filmul biografic produs de Amazon „Fred și Ginger”, în care joacă rolul celebrului Fred Astaire. El o are ca parteneră pe Margaret Qualley (26 de ani) în rolul lui Ginger Rogers, cu care Fred Astaire a jucat în zece filme și cu care a trăit o poveste de dragoste niciodată recunoscută.

Pe Elisabeth Moss o putem vedea în cel mai nou sezon, al patrulea, din celebrul serial „Povestea slujitoarei”, intrat recent pe HBO Go.

 

Elisabeth MossIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton