Homepage  / Cinema

Jamie Dornan este noul Christian Grey

Jamie Dornan este noul Christian Grey

de Redactia Tvmania

Irlandezul Jamie Dornan (31 de ani) îi va lua locul lui Charlie Hunnam în rolul lui Christian Grey în viitoarea ecranizare a romanului erotic “Fifty Shades of Grey”, scris de E. L. James, scrie variety.com.

Dornan a jucat în serialele „Once Upon a Time” şi „The Fall”. El a apărut şi în filmul Sofiei Coppola – „Marie Antoinette”. Actorul a fost model pentru Calvin Klein, Christian Dior şi Armani.

O sursă a povestit, pentru E! News, că actorul a dat probe pentru rol în weekendul care a trecut şi că totul a mers foarte bine.

De ce a renunţat Charlie Hunnam

Producătorii au intrat în vrie după ce Charlie Hunnam (33 de ani), care primise iniţial rolul, a anunţat că se retrage din proiect din cauza programului prea încărcat. La scurtă vreme, Hunnam şi-a motivat decizia: „Încerc să mă concentrez pe muncă. A fost o perioadă foarte aglomerată. Am avut şi probleme în familie (tatăl actorului a murit în luna mai, n.r.), aşa că încerc să fac o treabă bună, să am timp pentru familie şi să gândesc pozitiv”, a spus Hunnam, citat de E!.

Hunnam joacă acum în sezonul şase din serialul „Sons of Anarchy”, despre care se ştie că va fi penultimul sezon al dramei.

Cele 50 de vicii ale domnului Grey” spune povestea relaţiei sado-masochiste dintre tânăra studentă Anastasia Steele (Johnson) şi milionarul Christian Grey, iar filmul va fi lansat în august 2014.

Dakota Johnson, fiica actorilor Melanie Griffith şi Don Johnson, o va interpreta pe Anastasia Steele în această ecranizare.

Citeşte şi:

Jamie Dornan e favoritul pentru rolul principal din „Fifty Shades of Grey”

Charlie Hunnam nu mai vrea să fie starul din filmul “50 Shades of Grey”

Robert Pattinson era preferatul lui E.L. James

S-au ales protagoniştii pentru „50 Shades of Grey”

Fiica lui Melanie Griffith e favorita pentru „Fifty Shades Of Grey”

În pole position pentru filmul „50 Shades of Grey”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton