Homepage  / Vedete străine

Jamie Foxx, adevărul despre boala de care suferă. Dezvăluirile lui Mike Tyson. „Nu se simte bine”

Jamie Foxx, adevărul despre boala de care suferă. Dezvăluirile lui Mike Tyson. „Nu se simte bine”

de Andra Stana,

Jamie Foxx a ajuns luna trecută la spital. Acum, Mike Tyson a dezvăluit adevărata problemă de sănătate de care suferă actorul de 55 de ani. Unde este internat și cine a fost văzut în fața unității medicale.

Actorul, în vârstă de 55 de ani, este acum tratat la un spital din Chicago, o unitate specializată în tratamentul adulților cu „afecțiuni complexe severe” inclusiv recuperarea după un accident vascular cerebral.

În timpul unei apariții la podcastul Valuetainment, fostul boxer Mike Tyson a vorbit despre Jamie Foxx. „Nu se simte bine. Au spus că a suferit un atac cerebral. Nu am nicio idee despre ce i s-a întâmplat“.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Jamie Foxx

Jamie, pe numele lui adevărat Eric Bishop, filma comedia de acțiune „Back In Action” în Atlanta, Georgia, în aprilie, când a fost internat în spital, scrie Daily Mail.

Fiica lui Jamie, Corinne, l-au vizitat pe actor la centrul de reabilitare în weekend. Foxx a fost transferat recent în instituția medicală din Chicago, după ce a fost trimis la spital în Atlanta în timpul filmărilor pentru filmul „Back in Action”, cu Glenn Close și Cameron Diaz.

Corrine a fost fotografiată la sosirea la unitatea din Chicago, care este prezentată ca fiind cel mai bun centru de reabilitare din țară și care ar trata „cele mai grave și complexe afecțiuni”.

Acesta este specializat în tratamentul afecțiunilor grave precum accidentele vasculare cerebrale, leziunile cerebrale traumatice și leziunile măduvei spinării.

Ce se întâmplă cu proiectele lui Foxx

Faptul că Foxx este în continuare internat în spital ar putea afectat viitoarele proiecte ale actorului. Pe listă este și un film biografic despre Mike Tyson. Recent, sportivul a vorbit despre ce înseamnă pentru proiect această întâmplare. În podcastul Valuetainment, Tyson a explicat că nu e sigur ce se va întâmpla acum cu acest film.

„Ei bine, a fost o posibilitate. Nu știu ce se va întâmpla acum. Dar, știți, este o posibilitate foarte mare. Pentru că, știi, Jamie este mai aproape de vârsta mea, așa că urmau să facă ceea ce au făcut cu filmul Benjamin Button. Aveau de gând să-l facă să pară mai tânăr.”

Despre filmul despre Myke Tyson, care este în lucru din 2015, Foxx declara, acum 3 ani, că se antrena din greu pentru rol.

„Facem tracțiuni cu greutăți pentru a face ca spatele să arate cum trebuie și brațul să arate într-un anumit fel. Dar pentru mine, vă garantez, este cel mai dedicat lucru pe care l-am făcut pentru a mă asigura că această poveste este spusă în modul corect. Și glumesc cu Mike. I-am spus: «Când o să mă îmbrac ca tine, o să intru în casa ta, iar copiii tăi o să spună că tati e acasă»”.

Anunțul trist făcut de fiica lui Jamie Foxx

Pe 12 mai, Corrine anunțase că tatăl ei a ieșit din spital. Fiica actorului a confirmat într-o declarație prin intermediul Instagram că tatăl ei primește în prezent „îngrijiri deosebite” și „este deja pe drumul spre recuperare“.

Se înțelege că Jamie a ajuns la unitatea de îngrijire la sfârșitul lunii aprilie și „se recuperează bine” după ce a primit mai întâi tratament la un spital din Atlanta.

La scurt timp după „accidentul vascular cerebral” al lui Jamie, surse citate de Page Six că acesta suferă de hipertensiune arterială și că este „norocos că este în viață”.

Într-o postare pe Instagram, pe 3 mai, familia lui a postat pe profilul său: „Apreciez toată dragostea!!!! Mă simt binecuvântat”.

Nu este clar dacă Jamie însuși a făcut postarea. În acel moment, nu au fost împărtășite alte detalii despre starea sa, ceea ce a dus la speculații cu privire la cât de gravă este boala sa.

Fanii au fost inițial alertați cu privire la această problemă de sănătate atunci când fiica sa, Corinne, a împărtășit o declarație pe rețelele de socializare pe 12 aprilie.

„Am vrut să împărtășim faptul că, tatăl meu, Jamie Foxx, a suferit ieri o complicație medicală. Din fericire, datorită unei acțiuni rapide și a unei îngrijiri deosebite, el este deja pe cale de recuperare”, a continuat fiica lui Jamie Foxx.

„Știm cât de iubit este și apreciem rugăciunile voastre. Familia vă cere intimitate în această perioadă”, a încheiat Corinne.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton