Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jamie Foxx îl va interpreta pe Mike Tyson într-o miniserie produsă de Martin Scorsese

Jamie Foxx îl va interpreta pe Mike Tyson într-o miniserie produsă de Martin Scorsese

de Redactia Tvmania

O miniserie TV inspirată din viața boxerului american Mike Tyson, „Iron Mike”, este  în curs de dezvoltare, regizată de Antoine Fuqua și produsă de Martin Scorsese și Mike Tyson, scrie Deadline.

Jamie Foxx, premiat cu Oscar pentru rolul din „Ray”, se pregătește să-l interpreteze pe Mike Tyson (54 de ani), celebrul pugilist profesionist american, într-o nouă miniserie. Martin Scorsese va fi producător executiv, iar regia va fi asigurată de Antoine Fuqua („Training Day”). În același timp, Mike Tyson însuși va fi printre producători. Scenariul, scris de Colin Preston, va povesti viața legendei boxului de la debut până la retragere.

„Am tot încercat să-mi spun povestea în ultima vreme. Sunt încântat de colaborarea cu Martin Scorsese, Antoine Fuqua, Jamie Foxx și cu toată echipa creativă pentru a oferi publicului un serial care nu numai că va reface fidel parcursul meu profesional și personal, ci va deveni și o sursă de inspirație și divertisment”, a declarat Mike Tyson.

Seria nu este în prezent achiziționată de o rețea sau la un serviciu de streaming. Tyson și soția sa Kiki vor produce, de asemenea, executiv.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton