Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jamie Lynn Spears: „I-au ascuns lui Britney vestea sarcinii. Spuneau că nu este demnă de încredere”. Acuzațiile aduse de sora vedetei pop

Jamie Lynn Spears: „I-au ascuns lui Britney vestea sarcinii. Spuneau că nu este demnă de încredere”. Acuzațiile aduse de sora vedetei pop

de Andra Stana,

Jamie Lynn Spears aduce noi acuzații familiei ei. Starul din „Zoey 101”, acum în vârstă de 30 de ani, spune că familia i-a interzis să îi spună surorii ei, Britney Spears, despre faptul că a rămas însărcinată pe când avea 16 ani.

Britney Spears a aflat mult mai târziu despre sarcina surorii ei mai mici

Jamie Lynn Spears a recunoscut abia acum, la ani distanță de la momentul când a rămas însărcinată, că familia nu i-a dat voie să îi spună marea veste și surorii ei. Părinții lor ar fi spus atunci că vedeta pop nu ar fi fost demnă de încredere, scrie yahoo.com.

„Echipa mea considera că oricine din afara cercului apropiat reprezintă un potențial pericol”, a povestit sora lui Britney Spears în cel mai recent volum scris de ea, „Things I Should Have Said”.

Jamie Lynn a mai lăsat să se înțeleagă că părinților ei li s-a părut cu adevărat riscant să le spună „secretul” lui Britney, aflată ea însăși într-o perioadă vulnerabilă la acea vreme. Iar ea ar fi acceptat să îi ascundă adevărul surorii ei din cauza faptului că era minoră la acea vreme și nu și-a dorit să facă noi probleme celor din jurul ei.

Britney Spears s-a simțit vinovată când a aflat că sora ei aștepta un copil la 16 ani

În 2008, la scurt timp după ce a aflat în cele din urmă că Jamie Lynn așteaptă primul ei copil, deși abia împlinise 16 ani, Britney a mărturisit că se simte vinovată. Artista a explicat atunci că nu a fost un exemplu pentru sora sa.

„Am făcut unele lucruri grave și nu am fost un model bun. Am avertizat-o, chiar am făcut asta”, a spus atunci Britney, care a fost totodată și puțin dezamagită de sora ei. „I-am spus de multe ori să continue să fie un copil și să lase lucrurile de adulți, precum sexul și băutura”, a completat atunci starul pop, potrivit entertainmentwise.com.

Britney a mai menționat la acea vreme că nu i-a venit să creadă că sora ei mai mică este însărcinată. „Este prea tânără să devină mamă. Ar trebui să se distreze, nu să aiba un copil”.

Jamie Lynn Spears și Casey Aldridge, tatăl primului ei copil (o fetiță pe nume Maddie Briann Aldridge), fiul unui angajat al unui fabrici de hârtie din Tennessee, s-au cunoscut la biserică. Artista de 30 de ani este măritată astăzi cu Jamie Wilson, alături de care are o fetiță, pe Ivey Joan Watson.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton